Hvordan laver andre symboler på en pc tastatur

March 2

Hvordan laver andre symboler på en pc tastatur


Mens en computer kan genkende tusindvis af forskellige symboler, moderne og gamle, kan der kun være så mange taster på et tastatur. Du kan få adgang to vigtigste lister over tegn i næsten ethvert dokument. Disse tegn er ofte kaldet "Alt-koder", fordi du er nødt til at bruge "Alt" tasten for at få adgang til dem. Koderne omfatter ikke-printbare tegn, som kun computerkode kan genkende, samt talrige udenlandske og tegn med accenter og symboler.

Instruktioner

1 Tryk på din numlock knappen. Dette er nødvendigt for bærbare computere, der ikke har et separat numerisk tastatur, og anbefales til alle andre computere, så dine tastetryk ikke bliver misforstået.

2 Hold "Alt" nede.

3 Indtast tre- eller fire-cifret kode, der svarer til det tegn, du vil skrive. Brug det numeriske tastatur, ikke de numeriske taster øverst på tastaturet. På en bærbar computer, vil tastaturet normalt være over bogstaverne på højre side af tastaturet. Hvis du ikke kender figurens koden, skal du kontrollere notering af koder på Questgem hjemmeside (se Resources).

4 Slip "Alt" tasten og symbolet vises.

TIPS

  • Hvis du ikke behøver at bruge tastaturet, kan du køre Charmap programmet. Bare skriv "Charmap" i Kør eller søg feltet over knappen "Start" i Windows. Dette vil give dig en liste over alle tilgængelige tegn fordelt skrifttype. Du kan kopiere og indsætte tegnene fra dette program til dit dokument, og mange dokumenter vil tillade dig at trække et symbol fra Charmap til dit dokument.
  • Der er teknisk to sæt koder, selv om mange af tegnene er de samme. Fjern de første "0" fra koderne på listen i afsnittet Ressourcer at få adgang til andet sæt af koder.

relaterede artikler