Hvordan tilføjer jeg en fladskærm til min laptop?

October 31

Tilføjelse af en fladskærm til en bærbar computer giver brugeren mere skærmplads, og evnen til at køre flere programmer uden fortrængning den bærbare computer indbyggede skærm. Med den ekstra skærm, vil brugerne drage fordel af øget produktivitet og større multitasking evne. Det giver dem også for at spare tid og penge ved at bruge deres laptop som både deres hjem og mobil computer.

Instruktioner

1 Slut den ene ende af den mandlige til mandlige VGA-kabel til den tilgængelige port på computeren og den anden ende til VGA In-porten på din fladskærm.

2 Strøm på både fladskærm og computer, hvis de ikke allerede er på.

3 Højreklik på skrivebordet og vælg "Screen Resolution" fra genvejsmenuen højreklik. Du må kun nødt til at gøre dette, hvis din bærbare computer ikke automatisk detektere den nye monitor.

4 Klik på knappen "Detect" at finde nogen skærme tilsluttet computeren. Vælg den skærm, du ønsker at være den primære skærm ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Gør dette til min primære skærm." Klik på "OK", når du er færdig.

TIPS

  • Brug af Windows Vista eller Windows 7, vil computeren normalt automatisk detektere den nye monitor-forbindelse. Når det sker, vil et vindue vises beder dig om at foretage et valg om, hvordan du ønsker din skærm til at handle. Når du er færdig, vil gøre dit valg og tryk på "OK", og computeren husker dine præferencer næste gang.
  • Hvis din skærm er sluttet til computeren, og computeren viser ikke til den eksterne skærm, kan du trykke og holde "Fn" tasten efterfulgt af at trykke på "F4" for at aktivere den.

relaterede artikler