Sådan Capture en Netflix Stream

November 3

Sådan Capture en Netflix Stream


Netflix tilbyder gratis streaming af film og tv-shows til abonnenter, men du kan kun se videostreams lever og kan ikke downloade dem. Nogle gange er det rart at holde på en video, så du ikke behøver at vende tilbage og streame det igen. Indfange dem kan gøres med speciel software.

Instruktioner

1 Download og installer Streaming Video Capture. Naviger til din Netflix stream. Den software skal automatisk registrere strømmen og åbne download interface. Tryk på den røde knap "Record" for at fange strømmen. Hvis programmet ikke automatisk registrere strømmen, kopiere URL'en for video og indsætte den i feltet af programmet. Den video download vil automatisk begynde.

2 Kopier webadressen på Netflix video stream, du ønsker at optage. Hent Web Stream Recorder og installere den. Åbn programmets brugerflade, og klik på "Tilføj URL" -knappen for at indsætte URL'en du indsamlet i programmet til download. Vinduet kan minimeres til et ikon, som den downloader.

3 Installer Replay Media Catcher og åbne den. Skift indstillinger for konvertering til dine personlige præferencer eller for at matche den enhed, du ønsker at se videoen på. Tryk på den store røde knap i nederste venstre hjørne af programmets interface til at starte optagelsen Netflix video. Overvåg færdiggørelse status og få vist den video, du henter, før den er færdig.

TIPS

  • Nogle video capture programmer er gratis, og andre tilbyder gratis prøver. Alle af dem optage video fra streaming sites som Netflix.

relaterede artikler