Sådan Tilpas Facebook Badges på Blogger

December 30

Sådan Tilpas Facebook Badges på Blogger


Mens Blogger byder på mange gadgets, der gør det muligt at få vist oplysninger om dine sociale medier profiler, Facebook badges er de mest let tilpasses uden for Blogger-platformen. Når du har oprettet en tilpasset Facebook badge, Blogger gør det nemt at integrere kode til din Blogger sidebar og vise det til dine besøgende.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto.

2 Klik på linket "Tilføj en Badge til dit websted" i venstre kolonne i din profil. Vælg "Ligesom Badge" og derefter "Profil Badge" og derefter "Side Badge" eller "Photo Badge", afhængigt af den type badge, du vil vise.

3 Se "Preview" billede til dit skilt. Hvis du ikke er tilfreds med den måde det ser ud, klik på "Rediger denne Badge" fra øverste højre side af feltet. Du har en række valg til at tilpasse, herunder visning af din Facebook-status, antal venner, dit billede og størrelsen af ​​selve badge. Foretag dine valg, og klik på "Gem".

4 Vælg "Blogger" fra "vælges, hvor man Tilsæt Badge" udvælgelse. Du vil blive dirigeret til en Blogger "Tilføj sideelement" side. Du kan blive bedt om at logge ind på din Blogger-konto, før du kommer til denne skærm.

5 Vælg den blog, som du vil tilføje Facebook badge til fra drop-down listen, så skriv en titel til Badge i feltet "Titel".

6 Klik på "Tilføj widget" fra nederst til venstre på siden. Din gadget vil blive tilføjet til indholdsoversigten i din blog.

TIPS

  • Hvis du vil flytte din nye badge til en anden position i indholdsoversigten, klikke og trække det over eller under andre poster.

relaterede artikler