Sådan oprettes formularer i Office Word 2008

November 20

For at oprette formularer i Office Word 2008, skal du bruge værktøjslinjen Formularer. Denne værktøjslinje indeholder muligheder for at gøre tre grundlæggende typer af former: tekst formularer, check-box former og drop-down former. Hvis du opretter en form, der kræver et indtastet svar - for eksempel en, der beder om et navn og har et felt til at udfylde - brug en tekstform. Hvis din formular kræver at vælge mellem flere muligheder, skal du vælge en check-box formular. Drop-down formular har en menu, der trækker ned for at afsløre sin liste over muligheder. Du kan også optage alle tre kortart i ét langt dokument.

Instruktioner

1 Start Microsoft Office Word 2008.

2 Klik på "Vis" i menulinjen.

3 Placer markøren over "værktøjslinjer" for at åbne en undermenu.

4 Klik på "Formularer" for at åbne den flydende værktøjslinjen Formularer. Denne værktøjslinje indeholder alle de muligheder, der er nødvendige for at oprette formularer i Office Word 2008-dokumenter.

5 Placer markøren i det ønskede sted for at skabe en tekst boks til din formular. Klik på "Tekst Form Field." Dobbeltklik på tekstform boksen for at ændre indstillinger såsom tekst type og længde.

6 Klik på "Check Box Form Field" for at oprette et afkrydsningsfelt til din formular. Dobbeltklik på afkrydsningsfeltet for at ændre dets størrelse og option indstillinger.

7 Klik på "Drop-down Form Field" ikonet for at indsætte en drop-down menu. Dobbeltklik på menuen for at tilføje hjælpetekst og elementer til formularen.


relaterede artikler