Sådan Tilføj RAM til en Toshiba bærbar

April 29

Tilføjelse RAM til en Toshiba bærbar computer er faktisk betydeligt mere ligetil end det ville være at tilføje RAM til en stationær computer. I stedet for at åbne hele sagen, at finde dit bundkort og indsætte RAM, en Toshiba bærbar computer har en specialiseret RAM rum ​​lige på bunden. Du behøver kun at åbne dette rum for at indsætte din RAM og arbejdet er gjort.

Instruktioner

1 Luk din Toshiba bærbare computer ned.

2 Vend din Toshiba bærbar computer. Fjern batteriet fra dets rum. Tag din Toshiba bærbar computer fra sin stikkontakt.

3 Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne til Toshiba bærbare computer RAM rum. RAM rum ​​er den et rum, som du rent faktisk kan åbne adskilt fra resten af ​​sagen på bunden af ​​en Toshiba bærbar computer.

4 Indsæt din RAM i en ledig RAM slot i dette rum. RAM indsætter kun én måde, så du ikke behøver at understrege om at indsætte det forkert. Hvis der ikke RAM rum ​​er tomme, fjerne en gammel RAM-modul for at gøre plads til en af ​​dine nye.

5 Sæt RAM dækslet i bunden af ​​din Toshiba bærbar computer. Udskift batteriet, og sæt det i igen i en stikkontakt. Tænd din bærbare computer. Din Toshiba bærbar computer vil øjeblikkeligt genkende din nye RAM.


relaterede artikler