Sådan Set Up en router til din bærbare computer fra din stationære computer

May 26

Hvis du ønsker at tilslutte din bærbare computer til internettet, men allerede har en eksisterende desktop computer tilsluttet dit modem, du & # 039; ll nødt til at oprette noget, der hedder en router. En router kan opdele en internetforbindelse i mange stykker, så både en bærbar computer og en stationær til at oprette forbindelse til internettet. Hvis du vil, kan du oprette din router ved hjælp af din stationære computer, så du don & # 039; t nødt til at slutte den til din bærbare computer af denne grund.

Instruktioner

1 Slut computeren router til din Internet-modem med et Ethernet-kabel. Denne Ethernet-kablet vil blive brugt til at overføre internetdata fra modemmet til routeren og vice versa.

2 Slut computeren router til din computer ved hjælp af et Ethernet-kabel. Denne Ethernet-kabel skal bruges til at overføre data mellem skrivebordet, routeren og modemmet.

3 Tilslut din bærbare computer til din computer router via et Ethernet-kabel (ekstraudstyr, i tilfælde af at du & # 039; re at bruge en kabelforbindelse). Den bærbare computer vil stikket i routeren på samme måde som skrivebordet tilsluttet routeren.

4 Indsæt din computer router cd-rom i din stationære computer. Klik på "Install" for at indlæse den nødvendige software til at konfigurere routeren. Under denne proces bliver du bedt om at navngive dit netværk. Hvis du indstiller et trådløst netværk, vil du også blive bedt om at give en (valgfri) kodeord. Hvis du vælger at password beskytte dit netværk, nedskrive adgangskoden, så du don & # 039; t miste det.

5 Genstart din computer. Din router er konfigureret, og du kan nu bruge den til at oprette forbindelse til internettet på din bærbare computer. Hvis du bruger en kabelforbindelse, har brug for din bærbare computer til at forblive tilsluttet routeren via Ethernet på alle tidspunkter. Hvis du & # 039; re bruger en trådløs forbindelse, er der ikke behov Ethernet-kabel.


relaterede artikler