Sådan åbnes PDF-dokumenter med japansk tekst

August 9

Sådan åbnes PDF-dokumenter med japansk tekst


De Portable Document Format filer blev skabt af Adobe Systems i 1993. Dette filformat er kompatibelt på tværs af flere operativsystemer, giver brugerne mulighed for at oprette og dele forskellige dokumenttyper i et fælles format. Mens PDF-filer er designet til forskellige kompatibilitet, kan du stadig løbe ind i problemer med displayet, når man arbejder med udenlandske karakterer. Mange computere er kun beregnet til brug med den indoeuropæiske alfabet. Men med den rigtige software, kan enhver computer åbne PDF-dokumenter med japansk tekst.

Instruktioner

1 Download en PDF-fremviser, hvis du ikke har en på din computer. Hvis du nogensinde har prøvet at åbne en PDF-fil i fortiden, chancerne er Windows automatisk hentet Adobe Reader for dig.

2 Download en japansk skrifttype pack til din PDF reader. Grunden en japansk dokument ikke åbnes på visse computere skyldes, at PDF viewer ikke har den nødvendige skrifttype packs til at vise dokumentet korrekt. Adobe Systems tilbyder en japansk skrifttype pack for sin gratis PDF viewer, men du kan også hente en skrifttype pack til en foretrukken tredjepart PDF viewer hvis tilgængelig.

3 Dobbeltklik på den downloadede font pack efter at have gemt den på dit skrivebord. Dette skulle automatisk installere skrifttypen plug-in til din PDF reader software. Med installeret softwaren, kan du nu åbne det japanske sprog filen.

4 Dobbeltklik på PDF-dokumentet for at åbne det. Dokumentet bør pop åbne i din standard PDF visning program, og de japanske tegn er nu synlige for dig at læse.


relaterede artikler