Sådan installeres en Canon iP1600 printer uden en cd

May 1

Sådan installeres en Canon iP1600 printer uden en cd


Hvis du har mistet installations-cd'en til dit Canon iP1600 og ønsker at installere den på en anden computer, kan du få en driver fra Canon, der tillader installationen at finde sted uden den oprindelige disk. Mens den oprindelige installations-cd er stadig den nemmeste måde at installere en printer, er det ikke længere nødvendigt for at enheden fungerer korrekt. Drivere til alle modeller af Canon-printere er tilgængelige på Canons hjemmeside.

Instruktioner

1 Åbn et websted browser og navigere til Canon hjemmeside (Canon.com). Når du har indlæst hovedsiden, klik på "Downloads" -fanen øverst på skærmen.

2 Klik på fanebladet "Printere" og find Canon iP600 printer på menuen. Vælg linket for føreren fra menuen.

3 Klik på "Download" knappen fra næste skærmbillede. Følg vejledningen for at starte download-processen. Instruktionerne vises på skærmen i en række pop-up bokse. Efter at have læst oplysningerne i hvert vindue, klik på "Næste" knappen nederst i vinduet.

4 Vælg hvilken computer drev, du ønsker, at printeren skal installeres på og klik på knappen "Install". Downloadning bør kun tage et par minutter at udfylde. Med installeret driveren, skal printeren fungerer korrekt. Udskriv en testside af et dokument for at sikre det fungerer normalt.


relaterede artikler