Sådan bruges en Web-browser til at uploade filer via FTP

July 13

Hvis en fjern websted har sat tilladelser, der tillader det, kan du bruge en webbrowser til at uploade filer ved hjælp af FTP. Site administratorer, der jævnligt invitere fil uploads ofte gør denne funktion til rådighed, da det forenkler upload-processen.

Instruktioner

1 Indtast adressen på det fjerne sted i din browser og klik på Enter eller Retur (Mac). Din browser vil åbne det fjerne sted.

2 Find det område på webstedet, der inviterer dig til at uploade en fil. Følg vejledningen, der leveres (disse kan variere fra sted til sted). Du kan blive bedt om at indtaste et ID og log-in password. Hvis webmasteren på den eksterne hjemmeside har sat tilladelser for "Anonym FTP," du kan være i stand til at uploade uden id.

3 Find filen på din harddisk, i henhold til webstedets retninger. Når filen er placeret, og valgt, skal du følge instruktionerne for at starte upload.

TIPS

  • I alle tilfælde skal tilladelserne for upload blive fastsat af den eksterne administrator, før du kan FTP en fil til et andet websted.
  • "Anonym FTP" betyder at tilladelserne er sat så alle kan logge ind med en adgangskode som "gæst" eller "anon". Hvis tilladelser ikke er indstillet til Anonym FTP, vil du blive bedt om at logge på med adgangskoder og id, som du har arrangeret med administratoren af ​​webstedet.
  • Øv god Net etikette: køre en virusscanning på eventuelle filer, som du har til hensigt at overføre til en anden computer.
  • Det er ulovligt at distribuere software, musik, grafik eller andet materiale, medmindre du selv har ophavsretten eller på anden måde licens til at gøre det.

relaterede artikler