Hvordan foretager jeg fejlfinding en Epson EMP-X5 Filter?

October 9

Epson EMP-X5 multimedie-projektor bruger en høj-drevne lampe til at vise et billede på skærmen. For at holde lampen køligt, projektoren har en intern ventilator system. Da ventilatoren flytter luft, et luftfilter er nødvendigt at holde støv ud af projektoren. Hvis luftfilteret bliver tilstoppet, kan projektoren begynde at overophede. Som projektoren overophedes, skal blæseren arbejde hårdere og i sidste ende kan brænde ud. Hvis din EMP-X5 er overophedet, gøre en smule fejlfinding på luftfilteret for at forhindre mere alvorlige skader nede ad vejen.

Instruktioner

1 Kontroller indikatorerne advarsel. EMP-X5 har en række af lys på forsiden af ​​den enhed, der fortæller dig, hvis projektoren oplever problemer. Hvis de to udvendige lamper gløder rødt, er projektoren overophedning. Sluk for projektoren og tag stikket ud af stikkontakten. Lad det sidde i mindst en time, før du tænder den igen.

2 Rengør ventilationshullerne. Din luftfilter kan stadig være arbejde, men hvis lufthullerne, der fører til det er beskidt, er det ligegyldigt. Den udlufter ligger i hjørnet af projektorens base. Brug en lille hånd vakuum eller en dåse komprimeret luft til at rengøre ventilationsåbningerne.

3 Fjern luftfilteret. Luftfilteret er placeret under ventilationshullerne og kan fjernes uden at åbne projektoren. Stick en finger i den forsænkede fane på enden af ​​filteret og skub det ud af projektorens base.

4 Rens luftfilteret. Vask luftfilteret med varmt vand og lad det lufttørre fuldstændigt. Når tør, skal du skubbe luftfilteret tilbage i projektoren.

5 Undersøg luftfilteret for fysiske skader, såsom huller eller tårer, hvis rensning af filteret ikke hjalp. Hvis filteret er beskadiget, skal det udskiftes.

6 Køb en ny luftfilter fra Epson. Skub den nye luftfilter ind i åbningen i projektorens base.

7 Kontakt Epson kundesupport. Hvis projektoren stadig er overophedet efter udskiftning af filteret, problemet er sandsynligvis ventilatoren i stedet. Kontakt Epson kundesupport på sin hjemmeside for at få din projektor repareret.

TIPS

  • Rens din luftfilter hver måned for at undgå skader på din projektor mod overophedning.