Hvad er en rollover Button?

May 10

En rollover-knappen er en dynamisk web-knap, der skifter udseende afhængigt af placeringen af ​​brugerens musemarkøren. Den indeholder tre tilstande: normal, over og ned. Den normale tilstand vises, når musen er slukket på knappen, de over staten gælder, når musen ruller over knappen, og ned tilstand gælder, når du klikker på knappen.

Typer og anvendelser

Rollover-knapper kommer i forskellige former, størrelser, farver og stilarter. Da billeder kan konverteres til rollover-knapper, kan en rollover knap også indeholde billeder. En rollover-knap kan hæves, sunkne, flade eller animeret når en bruger klikker på det.

Anvendelser

Rollover knapper bruges primært som navigations knapper på en webside for at dirigere folk til andre steder. De bruges også i drop-down og pop-up-menuer. Andre rollover-knapper anvendes til animerede effekter og lyde, så et billede, farve, form, tekst eller lyd kan ændre sig brugeren ruller over knappen på nettet.

Fordele

Rollover-knapper udvide den normale funktionalitet på en knap. Ikke kun er de visuelt attraktiv, men overgangsknapper er også dynamisk, ændring af brugeren til det faktum, at de er aktive elementer på siden. Webdesignere kan tilføje lydeffekter, der vil spille, hvis en bruger flytter sin musen over disse knapper. Når det bruges i drop-down eller pop-up-menuer, rollover-knapper spare navigations plads.

foreslået Size

Filen størrelse med en rollover-knap skal være lille. Da rollover-knapper er billeder, kan de hurtigt tage op ekstra plads på webserveren og øge loading tid.

Relaterede programmer

En rollover-knap kan laves med billedredigeringsprogram software, såsom Adobe Photoshop, Image Ready, Flash og Fireworks. Web-redigeringssoftware programmer som Dreamweaver og Microsoft Visual Studio Developer kan også bruges til at skabe rollover knap effekter. En rollover knap kan også hard-kodet ind i en web-fil med JavaScript eller CSS eller ved at bruge online rollover knap generatorer.


relaterede artikler