Sådan ændres System drevpartition Breve

April 28

Windows tildeler hver harddisk du installerer et system drevbogstav. Du kan tilsidesætte standard drevbogstaver i Diskhåndtering i Windows Kontrolpanel. Dette lader dig manuelt ændre drevbogstavet til enhver tilgængelig bogstav på systemet. Dette bruges typisk af systemadministratorer der ønsker at standardisere systemet drev på en netværkscomputer.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start". Klik på "Control Panel" fra de vigtigste menupunkter. I Kontrolpanel, klik på "System og sikkerhed" og derefter klikke på "Administrative Tools". Dobbeltklik på "Computer Management" for at åbne hjælpeprogrammet.

2 Klik på "Disk Management" i venstre panel i Computer Management. Alle dine harddiske og tilhørende breve vil blive vist i de vigtigste midter panel.

3 Højreklik på den harddisk bogstav, du vil ændre. Klik på "Skift drevbogstav og sti" for at åbne en konfiguration vindue.

4 Klik på "Change". I "Tildel følgende drevbogstav" vinduet, skal du vælge et nyt drev brev fra drop-down boks. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.