Sådan Scan & Import Billeder

May 3

Sådan Scan & Import Billeder


Digital fotografering har gjort det muligt folk til at bygge virtuelle biblioteker deres fotos. Års minder og vigtige øjeblikke kan gemmes på en enkelt disk eller harddisk. Men mange familier har stadig hele kasser eller kister af fotografier, der sjældent ser dagens lys. Scanning disse fotos og importere dem til en computer kan give gamle fotos nyt liv, så folk kan placere dem i digitale albums, e-maile dem, eller udgive dem online, og samtidig hjælpe til at forhindre dem i at blive tabt eller ødelagt.

Instruktioner

Scanning af fotos

1 Sørg for, at scanneren er sluttet korrekt til computeren, og at den software og drivere, der følger med scanneren er installeret korrekt. De fleste scannere installeres automatisk efter at være tilsluttet en computer. Nogle kræver, at du indsætter den medfølgende cd i computeren, og følg installationsvejledningen.

2 Placer det foto, du vil scanne forsiden nedad på glasoverfladen af ​​scanneren. Juster det i henhold til vejledningen i brugermanualen.

3 Tryk på knappen "scan" på scanneren, eller bruge et fotoredigeringsprogram program (såsom Photoshop) at indlede processen ved hjælp af "import" funktionen.

Import Billeder

4 Når scanningen er færdig, er det elektroniske billede sendes til computeren, som regel som en JPEG eller PDF-fil. De fleste scanning software vil automatisk åbne, når et foto scannes. Gennemgå billedet på skærmen, og sikre, at billedet blev scannet korrekt.

5 Hvis softwaren beder dig om at vælge en opløsning for billedet, skal du vælge 72 dpi til fotos, du ønsker at udgive eller distribuere digitalt, og 300 dpi til fotos, du vil udskrive.

6 Brug scanning eller foto software til at rotere og beskære billedet hvis det er nødvendigt.

7 Følg vejledningen på skærmen for at importere de scannede billeder til din harddisk. Hvis du bliver bedt om at angive en destinationsmappe, skal du vælge det sted på din harddisk, hvor du vil gemme billederne. Nogle programmer kræver ikke nogen kommandoer til at importere billeder, men automatisk gemme billederne i dit dokumenter bibliotek eller i en standard mappe, du tidligere har angivet.

TIPS

  • Sikkerhedskopier dine scannede billeder i mere end ét sted. Harddiske lejlighedsvis gå ned, og de fleste mislykkes efter et par år. Opbevar vigtige billeder i en anden placering, f.eks på en cd eller USB-drev.

relaterede artikler