Hvorfor mit USB stick Modtag Fejl i Win7?

February 23

Hvorfor mit USB stick Modtag Fejl i Win7?


Hvis filerne ikke kan skrives til eller læses fra et USB-flashdrev med succes, kan flashdrevet er blevet beskadiget og skal udskiftes. Et USB-flashdrev fejl i Windows 7 kan have en række årsager.

Flere operativsystemer

Et drev, der er blevet anvendt med flere operativsystemer (f.eks XP og Vista) og flere platforme (f.eks Windows og Mac) kan producere fejlmeddelelser og en prompt til at køre en scanning på enheden. En omformatere er normalt kræves for at løse problemet.

inkompatibel hardware

Ældre USB-drev er muligvis ikke kompatible med Windows 7. Tjek producentens hjemmeside eller Windows 7 sider på Microsofts websted for at kontrollere kompatibilitet - en softwareopdatering kan være tilgængelige fra begge kilder, der kan få drevet arbejder (prøve at søge efter det drev modelnummer for at finde relevante downloads).

Andre problemer

En bred vifte af emner kan påvirke USB-drev, fra fysisk skade på modstridende hardware. Arbejde gennem "Hardware og enheder" fejlfinding i Windows 7, skal du hente den nyeste firmware og driveropdateringer til enheden og dit bundkort, og søge i Microsoft Support-webstedet for at få hjælp af den specifikke fejlmeddelelse, der er vist.