Sådan Set Up en webside på en server

July 22

Efter vi har oprettet flere sider på vores egen computer og udfyldes dem med de rigtige billeder og tekst, så i sidste ende vil vi ønsker at overføre filerne til en server, hvor alle kan se siderne. Når disse sider er korrekt bundet sammen de kaldes en hjemmeside. For at overføre filer til serveren bruger vi et system, der kaldes File Transfer Protocol eller FTP for korte.

Instruktioner

1 Opret nogle websider på din egen computer. De skal alle være knyttet til din indeks side, som vil have slutningen (.html / index) eller (.htm / index)

2 Køb et domæne til din hjemmeside. Det vil være navnet på din hjemmeside. Det er normalt en god ide at købe dit domænenavn fra samme sted, der vil sælge dig plads på internettet til at bruge til din hjemmeside. Når du køber et domæne, vil sælgeren kontrollere internettet for dubletter. Nogle gange vil allerede blive taget dit første valg, så har en anden eller tredje valg i tankerne.

3 Køb plads på internettet til at vise siderne på dit website. Dette kan gøres ved måneden eller året, men køber plads i år er mest almindelig praksis, og det er altid billigere.

4 Brug FTP til at overføre filer fra din hjemmecomputer til serveren af ​​web-hosting firma. Du kan også købe din egen FTP-pakke fra en online virksomhed og hente systemet på din computer, men hvis du søger for at spare penge, ved hjælp af FTP af web-hosting-selskab vil være billigere. Ipswitch eller WS_FTP er den mest almindelige, men FTP netværk såsom Filezilla er også populære. Dybest set, en første overfører filerne ind i FTP-program og derefter sender filerne til den korrekte FTP-adresse, som altid begynder med bogstaverne ftp: // i stedet for den sædvanlige http: //.

5 Se dine websider via en af ​​de populære browsere som Firefox, Internet Explorer, Safari eller Netscape Navigator. Gør dette for at se, hvordan din side ser ud på hver browser. Hvis du har brug for at foretage ændringer i html-koden så gøre det på din egen computer (offline) og sende den rettede side til serveren ved hjælp af den samme ftp vej som før. Den vigtigste server vil automatisk erstatte den gamle side med den nye, så længe titlen for siden ikke har ændret sig.

TIPS

  • Brug af FTP-systemet kan virke kompliceret ved første, men når du fuldføre din første overførsel vil du hurtigt se, hvor nemt det er. Dybest set, er den ene ende af FTP-systemet downloades til din computer. Det er her du først lægge dine websider. Så du fortsætter med filoverførslen til den primære server. Når overført oplysningerne kan snart ses af offentligheden.
  • Lær at holde dine filer lille i størrelse, mens der stadig leverer nok størrelse til at gøre de ord og billeder læsbar.
  • Vær forsigtig med, hvad din offentliggøre. Sætte noget på nettet er bare ligesom at sætte noget på tryk. Der er juridiske restriktioner og etiske retningslinjer.

relaterede artikler