Sådan vises Lokale & UTC tid på mit skrivebord

April 9

Sådan vises Lokale & UTC tid på mit skrivebord


UTC, også kendt som Universal Time Coordinated, afspejler tidspunktet Jordens Prime Meridian. Prime Meridian er 0 grader længdegrad, der løber gennem den berømte Greenwich Observatory, som er lige uden for London, England. Verdens forskellige tidszoner er baseret ud og beregnet ud fra UTC. For at vise flere tidszoner på din computers skrivebord, såsom lokal tid og UTC, vil du brug for hjælp fra en avanceret ur-program. Der er flere avancerede ur programmer tilgængelige, som alle er meget omfattende og let at bruge.

Instruktioner

1 Hent og installer den gratis prøveversion udgave af WorldClock. WorldClock er en nem-at-bruge program, der kræver kun 7 MB lagerplads til at køre. Med sin "Multiple Clock View" valgmulighed, kan du få vist op til 16 forskellige tidszoner, herunder UTC, direkte på dit skrivebord. Der er flere tilpassede muligheder, der tillader dig at ændre den æstetiske af hvert ur du viser, for at undgå forvirring. WorldClock er et stort program for en person på udkig efter en nem at bruge interface, der er lige til sagen og ikke alt for prangende.

2 Hent og installer den gratis prøveversion af Qlock. Qlock tilbyder en mere tiltalende æstetisk design, som ikke kompromitterer anvendelighed og funktionalitet. Ligesom WorldClock, Qlock giver dig mulighed for samtidig at vise flere tidszoner, herunder UTC, direkte på dit skrivebord. Qlock tilbyder en bredere vifte af tilpassede muligheder for hver af dine skærme og giver dig mulighed for at "snap" al din tid viser sammen om at skabe et komplet look. Qlock er en avanceret tid display program, der fokuserer en masse opmærksomhed på æstetik, men stadig får arbejdet gjort.

3 Hent og installer Microsoft tidszoner gratis at vise flere tidszoner direkte på dit skrivebord. Microsoft tidszoner er meget lig både WorldClock og Qlock, men kan være det bedste valg for arbejde sted computere, hvor tredjepartssoftware ikke tolereres. Dette program er meget omfattende og let at bruge; Men Microsoft tidszoner har en grænse på kun fem tidszone vises på ethvert givet tidspunkt.

TIPS

  • Både WorldClock og Qlock giver dig mulighed for at drage fordel af flere tidszone skærme i de gratis prøveversioner. Hvis du virkelig nyde disse programmer og vil gerne få adgang til endnu flere af deres funktioner, vil du nødt til at opgradere til den fulde udgaver. Hvis du blot ønsker at vise UTC og lokal tid samtidigt, vil de gratis prøveversioner passer dig perfekt.

relaterede artikler