Hvordan virker et trådløst kort router arbejde?

May 13

Den trådløse router er konfigureret

Før der kan bruges en trådløs router, skal det først initialiseres og konfigureret til brug. Konfigurationen proces omfatter tildele flere meget vigtige aspekter såsom den trådløse kanal, der skal bruges, navnet på det trådløse netværk, hvordan adresser bør tildeles til tilsluttede maskiner (enten gennem automatisk tildeling eller via en fast nummerering setup) og andre netværk væsentlige. Netværksadministratoren typisk opsætter den trådløse router til brug, selv om de fleste hjem routere tilbyder grafiske konfiguration programmer, der gør konfiguration hurtig og nem.

Enheder forbindelse til routeren

Når enheden er konfigureret korrekt, er det klar til at acceptere forbindelser fra netværksklienter såsom computere, iPods, håndholdte enheder og endda Wi-Fi aktiveret mobiltelefoner. Under forbindelsen processen, enheden vælger brugeren netværksnavnet identificeret under routerkonfiguration. Det er vigtigt at bemærke, netværkets navn, fordi brugerne i lejligheder, Townhomes, eller anden struktur, hvor flere enheder er tæt på hinanden, kan se flere tilgængelige netværk. Når enheden brugeren vælger netværket, forhandler enheden automatisk radiofrekvens, krypteringsmetode, og andre trådløse variabler ved hjælp af en standard defineret af Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE). Fordi definitionen af ​​standardprotokollen falder efter § 802.11 i IEEE koden, der anvendes af trådløse kort almindeligvis omtales som blot "802.11."

Trådløs Routere Pass datatrafik

Når enheder, der understøtter et trådløst kort oprette forbindelse til routeren, er de klar til at passere trafik på tværs af netværket. Data overføres fra det trådløse kort til routeren ved hjælp af radiobølger på en kanal og frekvens defineret i 802.11-protokol. Afhængigt af alder af routeren, alder af kortet og den version af den anvendte protokol, kan dataoverførselshastighed være så meget som 100 Megabit per sekund (100 Mbps, eller bare 100 M) eller større.


relaterede artikler