Hvordan laver bogmærker i Acrobat

July 17

Hvordan laver bogmærker i Acrobat


Et bogmærke i Adobe Acrobat er en mærket link til et bestemt punkt i et PDF-dokument. Når du konverterer et dokument med en formateret indholdsfortegnelse i en PDF, opretter Acrobat automatisk bogmærker for hver indholdsfortegnelse indrejse. Du kan også manuelt oprette et bogmærke på en bestemt side, del af tekst eller billede. Stedet bogmærket links i dokumentet er "destination" på bogmærket.

Instruktioner

1 Åbn PDF, hvor du vil oprette bogmærker. Gå til menuen "Vis", highlight "Navigationspaneler" og vælg "Bogmærker". Menuen "Bogmærker" vises på venstre side af det åbne dokument.

2 Opret et bogmærke til en bestemt side ved at navigere til den side i PDF-dokumentet og klikke på "Nyt bogmærke" ikonet, der vises øverst på menuen "Bogmærker" som en blå bogmærke med en guldstjerne.

3 Opret et bogmærke til en bestemt del af teksten ved at markere teksten med markøren og klikke på "Nyt bogmærke" ikonet.

4 Opret et bogmærke til et billede ved at klikke på billedet med din markør for at markere det og trykke på "Nyt bogmærke" ikonet.

5 Navngiv din bogmærke ved at klikke på bogmærket i menuen "Bogmærker" og klikke på den midlertidige tekst. Indtast den ønskede tekst, og tryk på "Return" på tastaturet.

6 Ændre rækkefølgen af ​​dine bogmærker ved at trække og slippe dem i menuen "Bogmærker".


relaterede artikler