Hvordan laver en MS-DOS Boot CD

January 31

Siden udgivelsen af ​​Windows 95, Microsoft har flyttet fokus for sine operativsystemer mod Windows og væk fra MS-DOS, som er den første Microsoft-operativsystemet. Du kan dog stadig starte din computer i MS-DOS-operativsystemet ved hjælp af en speciel boot disk. Så længe du har det rigtige udstyr, er dette en enkel procedure.

Instruktioner

1 Sæt en tom cd i computerens cd-rom-drev. Dette vil starte din computers auto-play menuen. Vælg "Åbn mappe" mulighed for at åbne en tom mappe til din cd.

2 Brug din browser til at besøge reference site. Vælg "bootcd.zip" download-link til at downloade en zip mappe med boot filer til computerens "Download" mappe. En direkte link findes også i afsnittet Ressourcer.

3 Gå til din computers "Downloads" mappe ved at vælge "Start" knappen for at åbne menuen start, og besøge din personlige mappe. Højreklik på "bootcd.zip" fil og vælg "unzip" valgmulighed. Vær sikker på at udpakke boot filer til dit skrivebord.

4 Gå til skrivebordet og højreklik på hver udpakkede fil. Vælg "Copy" valgmulighed, og åbn din tomme cd vinduet og højreklik den tomme plads. Vælg "Indsæt" for at indsætte filen til cd'en. Sørg for at du gør dette med hver udpakkede fil.

5 Dobbeltklik på "build-iso.cmd" fil. Dette vil skabe en "BootCD.iso" fil.

6 Vælg "File" i din cd vindue, vælg derefter "Skub ud" valgmulighed. Filerne vil kopiere til cd'en og cd'en vil skubbe fra computeren. Du har nu en MS-DOS boot disk.


relaterede artikler