Sådan Spil en Direct Sound spil på Vista

December 4

Sådan Spil en Direct Sound spil på Vista


DirectSound er en komponent af DirectX, en teknologi udviklet af Microsoft til magten lyd og grafik i moderne pc-spil. DirectSound bruges af udviklere til at omfatte 3D lydeffekter og hardware acceleration, hvilket forbedrer ydeevnen i pc-spil. Frigivelsen af ​​Windows Vista i 2007 ændret den måde DirectSound fungerer i pc-spil. Afspilning spil ikke er beregnet til Vista eller Windows 7 kan medføre lydproblemer, herunder tab af hardware acceleration og mangel på 3D lydeffekter. EAX, en lyd-system, der anvendes i mange spil, er også deaktiveret under Vista. Software-løsninger er tilgængelige til at løse dette problem, dog.

Instruktioner

1 Identificer dit lydkort. På dit tastatur, skal du trykke på "Windows" tasten og "R." Dette vil åbne dialogboksen Kør. Skriv "dxdiag" i boksen og klik "OK". Dette vil lancere DirectX Diagnostic Tool. Klik på "Sound" fanen og bemærk producenten. Fælles lydkort producenter inkluderer Creative, Realtek og ASUS.

2 Hent den korrekte software til dit lydkort fra producentens websted. Afhængigt af producenten af ​​dit lydkort, skal du downloade et program til at genaktivere 3D-lyd. Ejere af Creative lydkort, såsom Audigy eller X-Fi, skal bruge Creatives ALchemy software. Realtek brugere skal hente 3D SoundBack. ASUS ejere bør hente de nyeste drivere til deres lydkort.

3 Installer softwaren til dit lydkort ved at åbne den fil, du hentede i trin 2.

4 Kør programmet og sæt den op til brug med spillet (er), som du ønsker at gendanne DirectSound support. Åbn Creative ALchemy hvis du har et Creative lydkort. Programmet vil søge efter kompatible spil og vise dem i "Installerede spil." Vælg det spil (e) og klik på knappen ">>" for at føje det til listen over ALchemy-aktiverede spil.

5 Åbn Realtek 3D SoundBack hvis du har et Realtek lydkort. Klik på "Tilføj spil." Klik på knappen '...' og navigere til spillets .exe-fil (normalt i C: \ Program Files under navnet på spillet eller spillets udgiver) Klik på "OK", ind i spillet navn under "Game Name" og klik på "OK." Vælg det spil på listen og klik på "Aktiver" for at genoprette 3D-lyd til din valgte spil.

6 Åbn Xonar Audio center, hvis du har en ASUS lydkort. Klik på knappen 'GX' for at aktivere GX-tilstand, der genskaber DirectSound support.

7 Kør din valgte spil, sikre, at alle relevante lyd muligheder, såsom hardwareacceleration eller EAX, er indstillet korrekt i spil ' "Indstillinger" eller "Indstillinger" skærm. Se dit spil dokumentation for yderligere instruktioner.


relaterede artikler