Hvordan jeg Fix My NIC på min Dell Latitude D610 bærbar?

June 28

Dell Latitude D610 bærbar computer indeholder et trådløst netværkskort, eller NIC, der kan registrere og oprette forbindelse til eventuelle nærliggende trådløse netværk. Hvis din NIC ikke fungerer eller anden grund, vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk eller få adgang til nogen hjemmesider. Fastsættelse din NIC er kun et spørgsmål om at kontrollere et par indstillinger på din bærbar Dell-computer og muligvis geninstallere NIC driver software.

Instruktioner

1 Tryk på "FN" og "F2" tasterne samtidigt for at tænde NIC. Hvis meddelelsen "Wireless LAN deaktiveret" vises på skærmen, skal du trykke tastekombinationen igen for at nulstille NIC.

2 Find forbindelsen ikonet for netværk i meddelelsesområdet bar i nederste højre hjørne af skrivebordet. Højreklik på ikonet og vælg "Vis trådløse netværk" valgmulighed.

3 Dobbeltklik på navnet på det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til på listen over registrerede netværk. Indtast netværkets adgangskode, hvis det bruger man, i "netværksnøgle" tekstfeltet. Klik på "Connect" for at oprette forbindelse til netværket og se, om netværkskortet nu fungerer korrekt.

4 Åbn "Start" menuen og klik på linket "Control Panel", hvis NIC stadig oplever problemer. Klik på "Ydelse og vedligeholdelse" og "System". Naviger til fanen "Hardware" og klik på "Enhedshåndtering" valgmulighed.

5 Klik på "Netværkskort" hoved på listen over fundne enheder. Højreklik på "Intel Wireless 2915ABG" indrejse og klik på "Fjern". Klik på "Næste" og "Finish" for at afinstallere den bærbare NIC.

6 Luk vinduet og gå tilbage til menuen "Start". Klik på "Genstart" og vente på den bærbare computer operativsystem til at lukke ned og starte op igen. Klik på "Næste" når "Ny hardware fundet" vises på skærmen. Klik på "Næste" ved hver prompt og vælg "Afslut" for at geninstallere NIC.

7 Naviger tilbage til "Device Manager" vinduet og højreklik på "Intel Wireless 2915ABG" post. Klik på "Egenskaber" og navigere til fanen "Driver". Klik på knappen "Opdater driver" og klik "Næste". Klik på "Afslut" for at opdatere NIC driver til den nyeste version tilgængelig. Luk vinduet.

TIPS

  • Hvis dit operativsystem ikke er i stand at finde den nyeste driver til dit NIC, driveren er også tilgængelig direkte via Dell. Naviger til Latitude D610 support side (se Resources) og klik på "Drivers og downloads" fanen. Rul ned til linket mærket "Intel driver PRO / Wireless 2915ABG Network Connection" og derefter klikke på "Detaljer" og "Download". Dobbeltklik på den downloadede fil og følg installationsvejledningen på skærmen instruktioner.

relaterede artikler