Sådan Forbered en bærbar computer til brug

March 19

Forberedelse af en bærbar computer til brug kan være en hurtig proces, når genoprette diske findes, er den bærbare oplader placeret og nogle rengøring og lysstyrke indstilling trin gjort. Med en blød klud, nogle særlige LCD-skærm rengøring løsning, og et par minutter er truffet for at orientere dig med tastatur og funktionstaster, vil din laptop være klar til brug på ingen tid, forudsat der ikke er fejl på opstart.

Instruktioner

1 Tjek for din backup og gendannelse diske. Din bærbare vil komme leveret med operativsystemet og de vigtigste programmer, der allerede er installeret. Det bør dog også kommer pakket med separate diske, der kan indsættes i din bærbare diskdrev, for at genoprette oprindelige programmer og OS (operativsystem). Med en ny maskine, finde disse diske først og sæt dem til side på et sikkert sted. Du ved aldrig, hvornår du kan få brug dem.

2 Find lysnetadapteren / strømforsyning til din bærbare computer. Sæt dette ind i din bærbare computer i første omgang. Din bærbare kan have afsendt enten uladede eller kun delvist opladet, så vil du ønsker at give din laptop batteri nogle saft som du fortsætter (og det kan endda være påkrævet). Sæt to / tre strenget stikket i væggen, og sæt derefter den anden ende (som sandsynligvis vil være cirkulær i størrelse i tilfælde af en PC laptop, eller en tynd, magnetisk rektangel i tilfælde af en Mac) i den bærbare computer. Denne port skal være mærket eller farvekodet, så du ved, hvor det går.

3 Undersøg klarhed af skærmen ved at åbne den. Hvis den er snavset eller udtværet, overveje en hurtig skærm rengøring. Brug en fnugfri klud (enten en, der leveres med computeren eller en brugt på briller) for at give skærmen et tørre ned. Overvej at bruge en skærm rengøring løsning til at støtte i rengøring, men brug ikke noget der ikke specifikt er markeret som en LCD rengøring løsning, da dette kan skade skærmen i stedet for hjælp det.

4 Find afbryderknappen på den bærbare computer. Dette vil højst sandsynligt være på oversiden af ​​den del af computerens tastatur. Den mest typiske spot er det øverste højre hjørne af tastaturet området. Når placeret, på den for at tænde computeren.

5 Undersøg skærmens lysstyrke. Afhængig af din kvaliteten af ​​syn og ekstern belysning faktorer, kan skærmen ikke være lyse nok til at læse (eller alternativt, kan det være for lyse). Kig på tastaturet, specielt funktionstasterne over og / eller inkorporeres i de numeriske taster. Find lysstyrkeindstillinger, som typisk angivet ved et symbol, der ligner en solen. Juster lysstyrken til din præference ved hjælp af disse kontroller. Nogle bærbare computere kræver samtidig presning af funktionstasten sammen med lysstyrke tasterne.