Sådan Konverter Whole filer fra MP4 til AVI With No Vandmærker

October 28

MP4 og AVI er to forskellige video-filformater. Hvis din videoafspiller er uforenelig med MP4s, kan du løse problemet ved at konvertere en MP4 fil til AVI. Mange gratis konverteringsprogrammer har begrænsninger såsom konvertering af kun en del af filen, eller tilføje et vandmærke til slutresultatet. Et vandmærke er et symbol på det program, du bruger; det ser inde den færdige video, og kan være distraherende, når du forsøger at se det. Du kan hente indstillinger, der ikke har disse restriktioner.

Instruktioner

1 Hent og installer Format Factory. Klik på "Alt til AVI" øverst, under "Videos" fanen på hovedskærmen. Klik på "Tilføj fil" for at tilføje din MP4 fil. Klik på "Start" for at konvertere. Format Factory er gratis at bruge og har ingen begrænsninger.

2 Besøg Zamzar. Klik på "Vælg fil" på venstre side af sitet. Vælg din MP4 fil. Vælg "AVI" under "Konverter til" undermenuen. Skriv en adresse i e-mail-tekstfeltet. Klik på "Konverter" for at sende AVI-fil til denne adresse.

3 Naviger til ConvertFiles. Klik på "Gennemse" og tilføje din MP4 fil. Klik på "Output Format" og vælg "AVI" valgmulighed. Klik på "Konverter". Klik på linket skabt til at downloade som AVI.