Sådan Stop Windows Search Deskbar Fra Start

June 28

Sådan Stop Windows Search Deskbar Fra Start


Windows Desktop Search er et gratis program fra Microsoft, der skaber et indeks over filerne på din computer, så du kan søge efter filer hurtigere end det er muligt via standard Windows søgefunktionen. Derudover Windows Desktop Search skaber en "deskbar" - en søgning bar der er altid synlig på proceslinjen nederst på skærmen. Efter at have prøvet Desktop Search Deskbar, kan du beslutte, at du hellere vil ikke have et stort område af skærmen optages af en søgeprogram. Du kan deaktivere Desktop Search Deskbar hvis du har besluttet ikke at bruge sin søgefunktionalitet.

Instruktioner

Fjernelse af Deskbar og fastholdelse Søg Funktionalitet

1 Klik inde i Search Deskbar at åbne den.

2 Klik på Windows-logoet i nederste venstre del af vinduet, og klik derefter på "Hjælp" og "Skjul Windows Search Deskbar."

3 Klik på "OK". Dette fjerner Windows Search Deskbar men bevarer Desktop Search funktionalitet. For at fuldføre en søgning ved at klikke på forstørrelsesglas ikonet glas på proceslinjen, og klik derefter på "Søg nu". For at bringe Deskbar tilbage, skal du klikke på ikonet med forstørrelsesglasset og klik på "Help" og "Show Windows Deskbar."

Fjernelse af Deskbar Helt

4 Klik på knappen "Start" og klik på "Control Panel".

5 Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" i Windows XP eller "Programmer og funktioner" i Windows Vista og 7. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du klikke på "Klassisk visning" i Windows XP og Vista eller "Vis efter: Små ikoner" i Windows 7.

6 Klik på "Windows Search 4.0" og derefter klikke på "Fjern", hvis du kører Windows XP. Hvis du kører Windows Vista eller 7, skal du højreklikke på programmet og klik på "Fjern". Bemærk, at versionsnummeret kan variere afhængigt af hvor længe siden programmet blev installeret på din computer.


relaterede artikler