VBA String Metoder

May 31

VBA har en overflod af metoder, der tager strenge som argumenter, eller at output strings som tilbagevenden værdier. Til at begynde at organisere disse metoder til bedre at finde dem, du har brug for dine programmer, ser først de metoder for Strings klassen. Du kan klassificere denne klasses metoder i disse kategorier: søg og erstat, metoder, der returnerer dele af en streng og metoder, der skaber nye strenge.

Søg og erstat Metoder

Adskillige VBA string metoder søger efter en streng i en anden streng. Nogle af disse metoder kan du angive udskiftning strenge. Fremgangsmåder i denne kategori omfatter Instr, som returnerer indekset for en streng inden i en anden streng. For eksempel, "Instr (" helloThere "," hello ")" vil returnere en, fordi "hello" forekommer ved karakter 1 af strengen "helloThere."

Retur Dele af en String

VBA snor metoder der returnerer dele af en anden streng omfatter venstre og højre, som returnerer sub-strings taget fra starten og ender af strenge. For eksempel, "Left (" hello ", 2) vil vende tilbage" han, "fordi dine argumenter til denne metode er angivet de to længst til venstre figurer fra" hej. "De Trim metoder, såsom LTRIM, ikke tage en numerisk argument. De i stedet returnere strenge strippet af white space, såsom rum og tabulatortegn.

Skift String eller Opret ny String

Metoden hedder String er et eksempel på et VBA streng metode, der skaber nye strenge eller ændrer en eksisterende. Denne metode skaber en streng med en gentagen karakter. "String (3," a ")," for eksempel, returnerer strengen "aaa", fordi du har angivet du ønsker en tre-tegnstreng, der består af tegnet "a". Den StrReverse Fremgangsmåde vender strenge. For eksempel, "StrReverse ( 'hej')" giver "olleh."

Case Metoder

Nogle VBA snor metoder ændrer for bogstaver. For eksempel ucase returnerer en streng, der er det samme som sit input streng, men hvor alle bogstaver med stort. Brug Lcase at konvertere strenge til små bogstaver. Bemærk, at Word VBA har "smartere" tilgange til skiftende omstændigheder såsom "tilfælde" ejendom Range klasse, som lader dig konvertere tekst til titel eller sætning sagen.

String Metoder i andre klasser

Den Strings klasse i VBA indeholder kun en lille delmængde af den komplette samling af VBA metoder, der tager strenge som argumenter eller at retur strenge som output værdier. Undersøgelse Range klasse i Word VBA og Range klasse i Excel VBA, som programmører bruge disse mest. Bemærk, at det er to forskellige klasser trods deres fælles navn. Begge disse Range klasser har almindeligt anvendte string metoder, såsom "Erstat" metode til Excels Range klasse, og fremgangsmåden Word klasse "Find" "Udfør". Begge metoder netop nævnte udskifte en streng med en anden.


relaterede artikler