PSD Version Kompatibilitet

June 8

PSD-filer stammer fra flere versioner af Adobe Photoshop. Løbende udgivelser af nye versioner af denne ansøgning har forbedringer, der tiltrækker nye og gamle kunder - endnu af forbedringerne inden nye udgivelser også indføre kompatibilitetsproblemer mellem PSD-filer, når mere end én bruger begynder at arbejde med den samme fil i flere versioner af programmet . Derfor Adobe bygget i en mulighed for at "maksimere kompatibilitet" mellem nye og gamle PSD-filer, hvilket gør det muligt at gemme nye billeder som en PSD-filer, der er kompatible med ældre versioner af programmet.

Maksimer Compatiblity

Start Adobe Photoshop og fastsætte sine præferencer til at maksimere kompatibiliteten, før du starter et nyt projekt. Etablering denne indstilling uden et åbent billede får præference til at gælde for fremtidige filer. Vælg "Rediger" og vælg "Indstillinger". Muligheden for at maksimere udgave kompatibilitet bosat i den del af vinduet præferencer Filhåndtering. Du kan angive indstillinger for, hvordan din version af Photoshop håndterer filkompatibilitet inde fra Maksimer PSD og PSB-filkompatibilitet menu.

Compatiblity Indstillinger

Den Maksimer PSD og PSB File Partner menupunkter styrer, hvordan den næste PSD-fil, du opretter håndterer filversion kompatibilitet. Den altid indstilling gemmer en flad version af en lagdelt fil for at sikre, at en anden bruger vil være i stand til at åbne din PSD-fil i ældre versioner af Photoshop. Vælg "Spørg", hvis du vil have Photoshop for at gemme dine PSD-filer med en flad lag efter giver du tilladelse. Begge disse indstillinger resulterer i Photoshop genererer et universelt tilgængelige sammensat lag af din fil.

Ulemper

Den primære ulempe ved at sætte en præference for at maksimere PSD-fil kompatibilitet øges filstørrelse. Derfor indstille "Filhåndtering" præferencer, der producerer filer med optimal kompatibilitet til "Aldrig", hvis du forventer, at filstørrelsen kan blive et problem, men at gøre det skaber en risiko for, at din PSD-fil kan være uforenelig med ældre versioner af Photoshop. Også resaving en PSD fil, som du har foretaget i en ny version af Photoshop forårsager ikke-understøttede funktioner går tabt, bør filen skal gemmes i en ældre version af Photoshop.

recommedation

Forbered dine Adobe Photoshop PSD-filer for maksimal kompatibilitet, når du er sikker på, at filen vil blive åbnet eller ændret af en person med en ældre version af Photoshop. Bemærk at maksimere udgave kompatibilitet gennem Photoshop præferencer resulterer i filstørrelser, der kan være dobbelt så stor som dem, der ikke maksimeret. Derfor angive dine indstillinger til at anmode om din tilladelse, før filen kompatibilitet maksimering opstår. Resultatet vil være større kontrol over den endelige størrelse af Adobe Photoshop PSD-filer samt mulighed for at øge versionskompatibilitet som nødvendigt.