Sådan Send til en Merge Letter

June 12

Sådan Send til en Merge Letter


Brevfletning er en nem måde for virksomhederne at skabe officielle korrespondance og marketingmateriale til at sende til kunder og samarbejdspartnere. Forskellige programmer såsom Mac Word, Lotus, Access og Microsoft Word kan bruges til at skabe en brevfletning. De følgende trin fører dig gennem skabe mail fusionerede bogstaver ved hjælp af Microsoft Word.

Instruktioner

1 Opret datakilder. Åbn en tom Microsoft Word-dokument. Klik på "Funktioner", "Breve og forsendelser" og derefter "guiden Brevfletning." Under "Vælg de dokumenttyper," vælg "Letters". Klik derefter på "Næste: Fra dokument."

2 Identificer den type dokument, du vil fusionere under "Select start dokument." Vælg mellem "Brug det aktuelle dokument", "Start fra en skabelon" eller "Start med eksisterende dokument."

3 Vælg datakilder. Klik på "Næste: Vælg modtagere" i nederste højre hjørne af pop-up boks på din computerskærm. Identificer den datakilde, du vil bruge til sammenfletningen under "Vælg modtagere". Klik på den relevante knap til "Brug en eksisterende liste," "Vælg formular Outlook kontakter" eller "Skriv en ny liste." Indlæse en eksisterende modtagernes datakilde ved at klikke på "Browse" under "Brug en eksisterende liste." Find filen af ​​modtagere på din computer, og klik derefter på "OK" for at uploade filen.

4 Opret brevet. Klik på "Næste: Skriv brevet." Klik på "Enter" på tastaturet til at forlade plads til de fusionerede elementer på toppen af ​​dit fusionere brev skabelon. Indtast dato. Klik på "Enter" seks gange for at efterlade nok plads til modtagerens adresse og en hilsen. Skriv kroppen af ​​Deres brev. Klik på "Gem".: Hvis du tidligere har oprettet brevet, find skabelonen på din computer. Klik på "OK" for at uploade det bogstav, du vil bruge i fletningen.

5 Vælg "hilsen Line" for at indsætte en hilsen i toppen af ​​hvert bogstav. Klik på "Address blok" for at indsætte hver modtagers adresse i de fusionerede bogstaver.

6 Sæt dokumentet til udskrivning. Klik på "Næste: Gennemse brevene," og derefter klikke på "Næste: Afslut brevfletningen." Vælg den printer, for at sende breve til klik derefter på "OK".


relaterede artikler