Sådan får du adgang Public Records Online

August 19

Der var en tid, hvor den eneste måde at finde offentlige registre oplysninger var at fysisk besøge en retsbygning. Nu offentlige registre er til rådighed 24 timer i døgnet, hvis du har en computer og internetadgang. Offentlige registre omfatte alt fra generelle navn information til konkurs dokumenter. Hvis du har brug for denne type oplysninger vil du opdage, at der er flere måder at få adgang offentlige registre online.

Instruktioner

1 Beslut hvilken type offentlige registre, du er på udkig efter. Offentlige registre omfatter navn, adresse og telefonnumre til enkeltpersoner eller virksomheder. De omfatter også fast ejendom information, gerninger og pantebreve, skat optegnelser, kort, ægteskab licenser, skilsmisse dekreter og retskendelser. Vide, hvad form for offentlig registrere oplysninger, du ønsker, vil hjælpe dig med at afgøre, hvor de skal gå til at få adgang til oplysningerne.

2 Gå til WhitePages hjemmeside for generelle offentlige registre såsom navn, adresse og telefonnummer. For at finde en person ved navn, type i fornavn, efternavn, by og stat eller postnummer i "Find People" feltet og klik på "Find" for at få navn matcher. For at finde en virksomhed, skriv i erhvervslivet kategori eller navn, by og stat eller postnummer i "Find en Business", og klik på "Find". Du kan udføre en omvendt adresse søgning ved at vælge "Reverse Address", indtaste adresse, by og stat eller postnummer, og vælge "Find". Hvis du har et telefonnummer og har brug for at finde navn og adresse på den person anført for dette nummer gå til fanen "Reverse Phone", indtast nummeret, og vælg "Find".

3 Besøg NETRonline hjemmeside for at få offentlige registre vedrørende fast ejendom. Dette websted giver følgende offentlige registre: ejendom information, pant og gerning optegnelser, skat regninger, pakke- maps, vurdering optegnelser og andre offentlige registre for hele landet. Når du indtaster stedet klikke på "Public Records" og vælg derefter en stat. Vælg et amt fra amtet mappe. Når du har valgt et amt vil du se navn, telefonnummer og hjemmeside for de forskellige amtslige afdelinger, der er tilgængelige. Derfra kan du vælge den relevante afdeling og følg vejledningen for at hente oplysningerne, som du søger.

4 Gå til SearchSystems hjemmeside for at finde gratis og betalte søgninger efter fødsel optegnelser, business information, ægteskab og skilsmisse optegnelser, kriminelle søgninger, straffeattest og mere. At gennemføre en gratis søgemaskine vælge en søgning form fra en af ​​drop down boksene i "Free Public Records Locator" feltet. Du kan vælge mellem "Type Record", "Ved stat", "Ved Zip Code", "By City og stat", "Ved amt og stat" eller "efter søgeord (s)". Søgeresultater afhænger af den søgning, du vælger, og links vil blive ydet for dig at følge for at opnå de offentlige registre oplysninger, du søger. At gennemføre en betalt søgning vælge en af ​​kategorierne i "Premium Services" feltet.


relaterede artikler