Sådan Start din egen Internet Server

August 25

Sådan Start din egen Internet Server


En Internet-server, eller webserver, kan være en dedikeret server, der giver adgang for besøgende kontinuerligt uden nogensinde at slukke. Web-servere kan bruges til udstationering genoptages online for potentielle arbejdsgivere til at se på, for online gaming fora, for små virksomheder websteder til at reklamere for kunder og for utallige andre formål.

Instruktioner

1 Køb et domænenavn fra en internetudbyder. Der er flere steder på internettet, hvor du kan gøre dette til en lav årlig sats. Find en, der passer til dine behov og giver dig mulighed for at være vært for en webserver. Husk, at kortere navne er lettere at huske og ".com" adresser er mere genkendelige end ".org", ".net" osv

2 Konfigurer dit domænenavn server (DNS). Dette tillader besøgende at være i stand til at indtaste dit domænenavn og DNS vil konvertere det til din statiske IP-adresse, så besøgende kan finde dit websted. Dette kan være en service, som din internetudbyder.

3 Installer din webserver software. Der er flere muligheder for at få denne software. En af de mest almindeligt anvendte er Apache webserver software, som kan downloades gratis. Der er også mange forskellige tilpasningsmuligheder, som du kan vælge ud af, hvilken slags webserver, du har til hensigt at være vært.

4 Opret et websted at vise til besøgende. Det er ikke nok bare at have den plads, hvis du ikke er at bringe folk til dit websted. Mindst nogle grundlæggende HTML færdigheder vil være nødvendigt at oprette domænet side, der vil blive knyttet til din webserver.

TIPS

  • Alt efter hvordan du vil have din webserver for at få, bør det tage dig omkring tre til fem timer til at konfigurere det ordentligt. På trods af de myter, som du har brug for en dedikeret, hurtig computer til at køre en webserver, det er ikke sandt. En webserver kan køre på på næsten enhver computer med en hurtig internetforbindelse.
  • Husk ikke at slukke for computeren mens vært en webserver. Hvis du slukker computeren, vil de besøgende ikke kunne finde din server. Også, mens det er muligt at være vært for en webserver med en dynamisk IP-adresse, er det mindre pålidelige, og du kan miste din hosting evne fra tid til anden.

relaterede artikler