Hvordan skal tjekkes blækniveau i en HP C4280

April 2

Typisk, kontrol blækniveauer er nødvendigt, når din HP Photosmart C4280 printer producerer lyse udskrifter eller stopper udskrivningen. Niveauerne kan hjælpe dig med at afgøre, om problemet er fra lav blæk eller andet teknisk problem. Derudover kan du kontrollere blækniveauer før et udskriftsjob for at bekræfte, at printeren har nok blæk til at fuldføre en opgave. HP Solution Center giver en estimeret blæk-niveau sporvidde. For at få adgang til denne information, du simpelthen nødt til at åbne softwaren på din computer.

Instruktioner

1 Klik på ikonet HP Solution Center på proceslinjen i Windows, eller dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at åbne softwaren. Hvis du ikke kan se ikonet i enten område, klik på "Start", "Alle programmer", "HP" og derefter "HP Solution Center" for at åbne programmet.

2 Vent til programmet til at åbne. Klik på "Indstillinger", "Udskriv indstillinger" og derefter "Printer-værktøjskasse." I værktøjskassen, se efter fanen "Anslået blækniveau".

3 Klik på fanen for at se en grafisk af det anslåede blækniveau.

TIPS

  • Den C4280 kan ikke genkende eller give estimerede blækniveauer for ikke-HP-mærke blækpatroner eller genopfyldt eller genbruges HP-patroner.

relaterede artikler