VB6 Værktøj

September 11

VB6 Værktøj


Visual Basic 6.0 var den første version til at omfatte et integreret udviklingsmiljø og mulighed for at oprette web-baserede applikationer. I overensstemmelse med sin grundlæggende forudsætning for et visuelt udviklingsmiljø, disse ændringer medbragte nye native værktøjer samt et væld af tredjeparts værktøj muligheder. VB6 værktøjer kan spare tid, reducere risikoen for kodning fejl og give dit program et professionelt udseende. Kig først til de værktøjer VB6 giver internt og derefter udforske tredjeparts muligheder, der kan øge program funktionalitet yderligere.

Værktøjskasse Værktøj

Start et nyt VB6 projekt åbner VB Toolbox som standard. Værktøj i VB6 Toolbox kontrol og øge den visuelle appel af din ansøgning. Selv om nogle, såsom Timer og Object Linking and Embedding eller OLE kontroller arbejde bag kulisserne, de fleste af de 20 standardværktøjer er synlige på IDE og funktion for at få eller display brugerinput. Mulighederne omfatter en række knapper, æsker, etiketter og tegneværktøjer, som alle du kan trække og slippe ind i IDE og tilpasse ved at indstille eller ændre egenskaber fra VB6 Properties vinduet.

Komponenter Menu Værktøj

Grave dybere ind VB6 til at finde yderligere visuelle udvikling og kodning værktøjer. Projektet fane på VB6 IDE menulinjen giver adgang til komponenter Menu, og et væld af ekstra værktøj. Den del af menuen Components Controls har muligheder, du kan føje til VB6 Toolbox. Med undtagelse af fælles kontrol, som er visuelle IDE elementer, de fleste af de værktøjer i dette afsnit tilføje bag-kulisserne funktionalitet. Mulighederne omfatter ActiveX Control moduler, en række type biblioteker, muse = begivenheder kontroller og en Wizard FlexGrid. Værktøjer som Excel-regneark og Projekt Kalender objekter i Kan indsættes objekter sektion af menuen Komponenter tilføje funktionalitet til VB6 programmer ved at give en base hvorfra at tilslutte en ekstern kilde til information

Web-baserede applikationer

VB6 kommer med et specielt ActiveX-objekt værktøj, der tilføjer Internet Explorer kapaciteter til web-baserede programmer. Dette værktøj omfatter begivenheder, metoder og egenskaber, der øger funktionaliteten af ​​web-baserede programmer ved at lade dig få adgang til internettet eller en intern virksomhed Intranet fra et VB6 applikation. En add-on til dette værktøj giver dig mulighed for at tilpasse sin adfærd med mulighed for at slå kontekstmenuerne fra eller til, samt dreje nogle eller alle genvejstaster fra eller til.

Tredjeparts værktøjer

Ud over de værktøjer VB6 giver, en række tredjeparts-værktøjer hjælpe med at gøre at designe program interface og skrive VB6 kode lettere, hurtigere og mere præcis. Gratis og gebyr-baserede værktøjer fra udbydere som MZ Værktøj og SmartVB6 funktion muligheder såsom Procedure Callers, Code skabeloner, dialogvinduer for tilføjelse procedurer, genererer meddelelsesbokse og værktøjer, der gør brug af Project Explorer vinduet i VB6 lettere.


relaterede artikler