Sådan Tilføj Lens Flare på PhotoFiltre

July 20

Sådan Tilføj Lens Flare på PhotoFiltre


Du kan tilføje en slags linse flare effekt i billedredigeringsprogram shareware program PhotoFiltre, selvom det ikke har de flere lag kapaciteter, der er nødvendige for at skabe et ægte linse flare effekt. Softwaren har evnen til at overlejre en maske på et billede, og at masken kan anvende forskellige farver og gennemsigtighedseffekter. For at opnå linsen flare effekt i PhotoFiltre, skal du overlay en maske, der tilnærmer linsen flare og derefter justere farven og gennemsigtigheden at ligne ekstra lys, der kommer ind i billedet.

Instruktioner

1 Start PhotoFiltre og åbn foto, som du ønsker at anvende linsen flare effekt.

2 Klik på "Filter" og derefter "PhotoMasque." Klik på mappen under "Mask" og browse til masken fil, du vil bruge til linsen flare effekt. Dobbeltklik på filen for at vælge den.

3 Under Indstillinger i PhotoMasque dialogboksen indstille Opacity til "50" og farven til gul eller hvid, alt efter belysningen i dit fotografi. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Blur" og derefter klikke på "Preview" nederst i dialogboksen for at se effekten på billedet. Hvis du er tilfreds med indstillingerne, klik på "OK."

TIPS

  • Masker gemmes i installationsmappen PhotoFiltre i en undermappe med titlen "Masker". Du kan oprette dine egne masker ved hjælp af et billede editor, herunder PhotoFiltre. Opret en ny, tom fil; med sort på hvidt, tegne formen, som du ønsker for linsen flare. Gem det som en GIF fil i Masker mappen, og du kan bruge det som en maske i PhotoFiltre.
  • Masker kan downloades fra PhotoFiltre.com.

relaterede artikler