Hvordan man laver lysbilledshow på en Mac

September 28

Opret en multimediepræsentation til skole eller forretning eller lave en sjov visning af billeder til din familie og venner ved at oprette et lysbilledshow på din Mac. Der er flere muligheder for at gøre lysbilledshow i Mac OS X-operativsystemet. Bestem hvilken løsning der er bedst egnet til dine behov ved at overveje formålet med dit lysbilledshow, og de funktioner, du ønsker at optage.

Instruktioner

1 Opret et diasshow præsentation med Keynote, en del af iWork suite af programmer til Mac. Keynote indeholder en række forudindstillede slideshow temaer designet til at give dit lysbilledshow et professionelt udseende. Den "medier" menuen giver dig adgang til din iPhoto, iTunes og iMovie bibliotek. Du kan gemme dit lysbilledshow som en QuickTime-film, PowerPoint-præsentation, PDF-dokument eller iPod lysbilledshow.

2 Lav en hurtig diasshow fra en af ​​dine fotoalbum hjælp iPhoto. Denne applikation er en del af iLife suite af applikationer følger med køb af en ny Mac. For at oprette et lysbilledshow i iPhoto, du vælge det foto album, du vil bruge, og klik på "Slideshow" ikonet i bunden af ​​skærmen. Menuen slideshow giver muligheder for musik, lysbilledshow tema og overgange mellem dias. Du kan få adgang dit iTunes-bibliotek via iPhoto, når du opretter dit lysbilledshow.

3 Design et diasshow med Microsoft PowerPoint til Mac. PowerPoint tilbyder et galleri af dias temaer du kan tilpasse til at passe dit lysbilledshow. PowerPoint er en del af Microsoft Office-pakken af ​​produktivitet applikationer. Lysbilledshow oprettet i PowerPoint til Mac er helt kompatibel med PowerPoint til Windows. Du kan bruge "Media" fanen for at vælge lyd og video filer på din computer og tilføje dem til dine diasshows.


relaterede artikler