Sådan Tilslut en Cox Cable HDTV til en computer med en TV-tuner & Wireless

July 29

En tv-modtager i en computer kan anvendes til at modtage signalet fra en kabelboks til visning på pc'ens skærm. Du kan tilslutte videosignalet bliver udsendt ved en Cox kabelboks til et HDTV ved at tage signalet fra HDTV signalet og tilsætning af et trådløs video transmitter. Den trådløse transmission kit er tilgængelig fra hobby butikker og isenkræmmere - som er de få ekstra kabler og forsyninger også nødvendige. Ingen viden om, hvordan den video transmission kit trådløse netværk værker er påkrævet.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af en composite video kabel i komposit videoudgang på bagsiden af ​​HDTV - hvis der ikke er en sådan udgang, stik enden af ​​kablet i composite video udgang på Cox kabelboks.

2 Placer en trådløs video sender ud til HDTV og sæt netledningen i en stikkontakt til strøm. Sæt den frie ende af composite video kablet i "Video" input på senderen. Sæt det røde og hvide RCA-stik i den ene ende af en audio kabel i de røde og hvide RCA audio udgange på HDTV. Sæt det røde og hvide RCA-stik i den anden ende af lydkablet i de røde og hvide RCA audio-indgange på senderen. Tryk på afbryderknappen, hvis der er en. Tryk på knappen "Source" for at fremhæve "Video". Tryk på knappen "Kanal", hvis der er én, og vælg kanal "1." Tænd for HDTV på.

3 Placer trådløs video-modtager ved siden af ​​pc'en og sæt netledningen i en stikkontakt til strøm. Sæt den ene ende af en composite video kabel i "Video" udgang på modtageren. Sæt den anden ende af composite video kablet i "Video" indgang på tv-tuner-kort - typisk dette vil være på bagsiden bunden af ​​pc'en. Sæt mini-jack ende af mini-jack audio kabel i lydindgangen på tv-tunerkort. Sæt det røde og hvide RCA-stik i den anden ende af mini-jack audio kabel i de røde og hvide audio udgange på receiveren.

4 Tryk på knappen "Power" på receiveren, hvis der er en. Tryk på knappen "Source" for at fremhæve "Video". Tryk på knappen "Kanal", hvis der er én, og vælg kanal "1."

5 Start TV-program, der følger med TV-tuneren ved at vælge det fra "Start"> "Alle programmer" pop-up-menuen og se TV-udsendelse, der transmitteres af Cox kabelboks i en video vindue på skrivebordet.