Hvad er computer Plotters?

October 27

Hvad er computer Plotters?


Da udviklingen af ​​inkjet og laserprintere, har computer plottere stort set forsvundet. Dag, hvad man kunne kalde en plotter er faktisk en bred-formen printer, der bruger inkjet eller laser-teknologi. De, der blev bekendt med computere og printere i 1990'erne eller senere har nok aldrig stødt på en sand plotter.

Udskrivning med penne

Den oprindelige plotter brugte penne til udskrivning. Dette begrænsede de plottere til udskrivning vektor eller line grafik. Vognen flyttes på tværs af papiret og modtog instrukser fra den trykte kontrol sproget fortæller det, når at sætte pennen på papiret, når at løfte pennen, eller hvor at tegne en streg. Processen var langsom, besværlig og ofte støjende. Men linjerne var kontinuerlig og ikke består af prikker, der giver næsten uendelig opløsning.

Color Før Ink Jets

Før inkjet printere kom på markedet, plottere var den eneste levedygtige og omkostningseffektiv metode til udskrivning farvegrafik. Nogle plottere var udstyret med op til otte forskellige farvede penne og i stand til at producere høj kvalitet tegninger og grafik. På grund af de begrænsninger af vektor grafer, kunne de ikke reproducere raster grafik eller fotografiske billeder. Indtil omkring 1987, plottere var den eneste fornuftige metode til fremstilling af farvegrafik fra en computer. Et problem blev stierne selv. Hvis en enkelt pen tørret ud eller løb tør for blæk midt i et trykkeri session, hele projektet skal genoptrykt. Da processen med trykning ofte tog en time eller længere, det viste sig at være en reel hindring.

Arkitektonisk Udarbejdelse og Blueprints

En af de vigtigste fordele ved plotter var, at det kunne printe fuld størrelse arkitektoniske tegninger og tegninger. Med transport bredder på 36 inches eller mere, kunne en plotter producere disse udskrifter på en enkelt side og med ekstrem nøjagtighed. De var de printere af valg til disse applikationer og computerstøttet design tegninger.

Ink Jets og lasere Take Over

Med introduktionen af ​​inkjet og laser print teknologier, plotter blev mere forældet. Ved midten af ​​1990'erne disse teknologier havde overtaget, og plotter blev et værktøj af fortiden. I dag er plottere hovedsageligt findes i edb-museer eller anvendes kun af nogle få udvalgte inkarnerede traditionalister. Drivere og støtte til de plottere er næsten umuligt at finde, og deres manglende effektivitet og hastighed førte til forsvinden af ​​en engang udråbt teknologi


relaterede artikler