Sådan oprettes artikler fra en e-mail WordPress Plugin

March 9

Sådan oprettes artikler fra en e-mail WordPress Plugin


En fordel ved WordPress er, at du kan logge ind og lave et indlæg fra hvor som helst med en internetforbindelse. Det er dog nogle gange lettere for bloggere, der rejser en hel del for at skrive til deres blog via e-mail. Sådanne brugere så ikke behøver at bekymre sig om at huske deres admin password, og de kan nemt publicere blogs, der bruger mobile enheder, hvor mindre skærm gør admin kontrolpanel mere vanskelige at bruge. Evnen til at oprette artikler fra e-mails er en funktion indbygget i WordPress.

Instruktioner

1 Opret en e-mail-konto til brug for dine blogindlæg, enten gennem din web værtens mail service eller en anden e-mail-server, men ikke en gratis, offentlig service som Yahoo! eller Gmail. Enhver e-mail sendt til denne e-mail-konto, vil blive sendt til din blog, så hold brugernavnet på denne e-mail-konto en tæt bevogtet hemmelighed. Du kan også bruge tilfældige, svært at gætte strenge af tegn. For eksempel, [email protected] er mere sikker end [email protected]

2 Log ind på din WordPress admin panel og klik på "Indstillinger" og derefter "Writing." Under "post via e-mail" overskrift, indtaste hovedserveren, port, brugernavn og adgangskode til e-mail-konto. Kontakt din e-mail-udbyder, hvis du ikke kender sin mailserver og port. Fra drop-down menuen, vælg bloggen kategori, som du ønsker, at disse e-mails, der skal udstationeres til. Du kan oprette en kategori kaldet "Seneste indlæg" og offentliggøre dem her, indtil du får chancen for at logge ind og korrekt kategorisere stillingerne.

3 Klik på "Gem ændringer".

4 Beslut, om du vil manuelt bekræfte, at du ønsker, at e-mail, der skal offentliggøres, eller har WordPress automatisk bogføre enhver e-mail sendt til denne konto. Manuel kontrol giver et ekstra lag af sikkerhed. Dette opnås ved blot at besøge yourblog.com/installdir/wp-mail.php lige efter du sender en e-mail til denne konto. Automatiseret aktivering gøres ved at tilføje følgende linje kode til footer.php filen på din blog:

<Iframe name = "mailiframe" width = "0" height = "0" frameborder = "0" scrolling = "no" title = ""> </ iframe>

Du kan redigere footer.php ved at klikke på "Udseende", "Editor" og derefter "footer.php". Glem ikke at sætte din egen blog placering i disse links.

5 Test dit nye system ved at sende en e-mail til den konto, du opretter i første trin, og derefter besøger din blog for at se, om det bogført korrekt. Hvis du har valgt at aktivere e-mail-meddelelser manuelt, så gør det nu som beskrevet i trin 4. Besøg din blog og se, om stillingen er til stede. Emnet for e-mail skal være titlen på stillingen; indholdet af e-mailen bliver selve standeren.

TIPS

  • Hvis e-mailen ikke offentliggjorde til bloggen, skal du kontrollere, at du aktiverede stillingen korrekt, og at sidefoden link er korrekt, hvis du har valgt at aktivere de stillinger automatisk. Hvis disse er korrekt, dobbelttjekke, at du har indtastet e-mail-adresse korrekt, både i e-mailen, du har sendt, og "Indstillinger" og derefter "Writing" område af admin panel.