Sådan Link Tumblr Med Blogspot

January 9

Hvis du administrere blogs på både Blogspot - nu kendt som Blogger - og Tumblr, har du mulighed for at knytte dem til hinanden. Når du linker Tumblr med Blogger, kan du vise din Tumblr webadresse på Blogger side og vice-versa, hvilket giver dine besøgende en større chance for at finde dig på nettet. Brug Tumblr s "Tilpas" for at tilføje din Blogger link kode, og derefter indsætte din Tumblr link på Blogger ved hjælp af en gadget.

Instruktioner

Ændring Tumblr kode

1 Klik på ikonet gear på din Tumblr betjeningspanelet, skal du klikke på navnet på din blog, og klik derefter på knappen "Tilpas" for at starte "Tilpas" side.

2 Find Beskrivelse tekstfeltet, og skriv følgende kode på en ny linje:
<Div> <a href="Blogger hjemmeside URL"> Blog Navn </a> </ div>

Sørg for at udskifte "Blogger Website URL" og "Blog Name" med dine egne oplysninger.

3 Se preview side, der viser automatisk at se din Blogger link i sidebjælken på din side. Klik på "Gem" og "Luk" knapper til at offentliggøre ændringerne.

Tilføjelse af en Blogger Gadget

4 Klik på din blog navn på Blogger instrumentbrættet, og derefter klikke på linket "Layout". Den "Layout" side giver dig mulighed for at indsætte en gadget til forskellige blog steder, såsom indholdsoversigten eller sidefoden.

5 Klik på linket "Tilføj en Gadget" på den placering, du ønsker, og derefter klikke på en gadget, som "Blog List" eller "Link List," for at indsætte det på din side. Denne handling lancerer "Configure [Gadget navn]" pop-up vindue.

6 Klik på linket, hvor du kan tilføje din blog, og skriv derefter din Tumblr URL-adresse i den udpegede rum. Følg anvisningerne for at afslutte tilføjelsen dit link, og klik derefter på knappen "Gem" for at udgive den.


relaterede artikler