Sådan importeres Songs From iTunes til Windows Movie Maker

May 7

Sådan importeres Songs From iTunes til Windows Movie Maker


Windows Movie Maker er et praktisk og let at bruge værktøj til at lave film i. Tilføjelse lyd er en innovativ måde at forbedre den overordnede produktion kvalitet og tilføje mere dybde til filmen. Importer din iTunes spor ind i Windows Movie Maker med lethed. Oprettelse musikvideoer med dine iTunes kan udføres med intet problem overhovedet. Dette er vigtigt for alle, der ønsker at lave en film med iTunes.

Instruktioner

Sådan importeres Songs From iTunes til Windows Movie Maker

1 Åbn iTunes. Kopier den sang, du ønsker at importere og indsætte den på skrivebordet. Window s Movie Maker tillader ikke de filer, der skal importeres direkte fra iTunes, så du skal kopiere filen og flytte det til en anden placering.

2 Luk ud af iTunes og åbne Windows Movie Maker. Indlæse en tidligere påbegyndt projekt ved at gå til toppen af ​​værktøjslinjen og klikke på "File" og derefter "Åbn projekt," eller starte en ny ved at klikke på "Nyt projekt" findes under menuen fil.

3 Klik på "Importer medier" på den øverste værktøjslinjen. Browse til din fil, og klik på "Import".

4 Klik på "Story Board" og ændre det til "Time Line." Den "Story Board" knappen er nederst i venstre side af programmet. Lyd kan kun tilføjes, når formatet af Windows Movie Maker er i Time Line. Dette er, hvordan din video er arrangeret.

5 Træk din sang ind i Time Line. Afspil sang i preview-vinduet for at se, hvordan det lyder.


relaterede artikler