Sådan opgraderer en EVGA bundkort BIOS Uden Floppy

April 27

Sådan opgraderer en EVGA bundkort BIOS Uden Floppy


En bundkort er en af ​​de mest kritiske komponenter i en computer. Det er broen mellem alle computerens komponenter og perifere enheder og også regulerer hvordan komponenterne kommunikere med hinanden. BIOS, computerens Basic Input / Output System, er indbygget i bundkortet. BIOS fortæller computeren, hvad den kan og ikke kan gøre, og er afgørende for at anerkende computerens vedhæftede komponenter. Hvis du opdager, at din EVGA BIOS ikke kan genkende en bestemt enhed eller er forældet, kan du opdatere den med en cd, hvis du ikke har et diskettedrev.

Instruktioner

1 Download din bundkort BIOS opdatering fra EVGA drivere supportside (se Resources). Når på sitet, skal du klikke på "bundkort", og efter at gøre det, skal du klikke på "BIOS-opdateringer." Vælg dit bundkort i den pågældende liste, og klik på "Fortsæt" valgmulighed. Så download BIOS billedet leveres under afsnittet "CD Method".

2 Sæt en tom cd i drevet og ved hjælp af billede-brænding software såsom Nero eller Alcohol 120%, brænde billedet på disken. Du kan efterlade disken i drevet.

3 Genstart computeren og, mens computeren starter op, indtaste dine BIOS-indstillinger ved at trykke på enten "Slet", "F10" eller "F2" -tasten. Kig på skærmen under opstart processen for muligheder for, hvordan at indtaste BIOS-indstillingerne, hvis disse funktionstaster ikke virker.

4 Ændre opstart rækkefølgen af ​​computer for at sikre, at diskdrevet støvler først. Find listen startrækkefølgen enten i de vigtigste BIOS indstillinger eller under "Avancerede BIOS Features" i BIOS-indstillingerne. Når der, bruge vejledningen på skærmen for at placere diskdrevet øverst startrækkefølgen. Tryk derefter på tasten "Escape". Vælg "Gem ændringer og Exit" for at slukke for computeren og til at gemme ændringerne i BIOS konfigurationer.

5 Tænd for computeren, og når du bliver bedt om at trykke på "Y" for at starte den blinkende og opgradering proces. Når processen er færdig, skal du fjerne disken fra drevet og slukke for computeren. Din BIOS bør nu opgraderes.


relaterede artikler