Sådan Slet flere favoritter i Internet Explorer

August 12

Sådan Slet flere favoritter i Internet Explorer


Microsofts Internet Explorer browserversioner 7 og 8 gør det muligt at slette enkelte favoritter eller bogmærker, så ofte du vil. Desværre er det ikke muligt at holde "Ctrl" eller "Shift" -tasten for at vælge flere favoritter til at slette på én gang inden for Internet Explorer selv, men der er en løsning.

Instruktioner

I Internet Explorer

1 Klik på "Tilføj til favoritter" ikonet i venstre side af din aktuelle webside fane. Ikonet ligner en stjerne med et plus symbol på det.

2 Vælg "Arranger Foretrukne" fra drop-down menuen.

3 Klik på knappen "Ny mappe" i bunden af ​​vinduet, og skriv et navn til det som "Slet". Trykke Enter for at afslutte navngive mappen.

4 Klik på en favorit, du gerne vil slette, og hold museknappen nede, mens du trækker det pågældende element til den nye "Slet" mappe. Gentag denne proces for alle favoritter, du gerne vil slette.

5 Højreklik på "Slet" mappen og vælg "Slet" fra drop-down listen. Klik på "Ja" for at bekræfte.

I Windows

6 Klik på "Start" menuen og vælg "Denne computer."

7 Dobbeltklik på "C" drev-ikon, og dobbeltklik derefter på "Documents and Settings" mappe.

8 Dobbeltklik på dit brugernavn mappen og derefter dobbeltklikke på "Foretrukne" mappe.

9 Tryk og hold "Ctrl" tasten på tastaturet nede, mens single-klikke på hver bogmærke eller en mappe, du vil slette. Når du har flere favoritter valgt, slippes "Ctrl" -tasten og tryk på "Del" tasten på tastaturet. Klik på "Ja" for at bekræfte filen sletninger.