Sådan Konverter YouTube-videoer fra VSO Software

January 1

VSO-Software vært for en række af download og konvertering programmer, der tillader dig at konvertere YouTube Flash Video (Flvs) til DVD. VSO Downloader er et gratis program designet til automatisk at læse og downloade YouTube (og andre online video-sites) videoer via kopierede URL web-adresser. ConvertXtoDVD, til rådighed for en gratis prøveperiode download, er den eneste anden VSO-Software program designet til video konverteringer. Brug af to ansøgninger sammen, kan du downloade og konvertere så mange YouTube-videoer, du kan passe på en brændbar DVD-R eller DVD-RW til den korrekte DVD filstrukturen til senere afspilning på din DVD-afspiller. Bemærk, at VSO-Software understøtter kun konverteringer til DVD.

Instruktioner

VSO Downloader

1 Åbn din webbrowser, og besøg VSO Downloader hovedside på youtube.com/watch?v=_EmG0xqyhYs&featur, klik derefter på "Gratis download" knappen i toppen af ​​skærmen. Dobbeltklik på ".exe" program fil, når overførslen er færdig, og følg vejledningen på skærmen for at køre gennem installationsprocessen. Accepter betingelserne for brug og starte VSO Downloader.

2 Åbn en ny fane eller vindue i webbrowseren, og besøge YouTube side, der indeholder den ønskede video. Fremhæv URL webadresse, højre-klik og vælg "Kopier" for automatisk at indlæse videoens ikon i "Download" fanen VSO Downloader.

3 Tryk på "Hent", og vent på din YouTube-video til download i Flash Video (FLV) format til din harddisk. Gentag for alle de ønskede YouTube-videoer.

ConvertXtoDVD

4 Besøg VSO-Software hjemmeside youtube.com/watch?v=tmQXLrGv3y0&feature for ConvertXtoDVD, og ​​klik på "Gratis download" knappen øverst på siden, eller købe den fulde version software. Dobbeltklik på ".exe" fil når download er færdig til at køre gennem installationsprocessen, så accepterer vilkårene for brug og starte ConvertXtoDVD.

5 Klik på "+" tegnet nær toppen af ​​skærmen for at åbne en pop-up søgevinduet af computerens indhold, så navigere til din downloadede FLV-filer mappe, fremhæve alle deres ikoner, og klik på "Åbn". (Du kan også trække og slippe deres ikoner fra Windows Stifinder direkte ind ConvertXtoDVD vigtigste interface).

6 Klik på "Indstillinger" menupunkt i toppen af ​​skærmen, og vælg fanen "dvd Specifikationer". Klik på "Format" drop-down boks, og vælg "Automatisk".

7 Indsæt en tom, skrivbar DVD-R eller DVD-RW i computerens diskdrev. Afslut ud af alle Windows Explorer pop-up-menuer.

8 Klik på "Burning" fanen, og "Burn Resultat til DVD / ISO fil i Working Folder" boksen, så vises en afkrydsning. Klik på drop-down nedenfor, og vælg din tom dvd.

9 Klik på "Video Processing" fanen, og tryk på "De-Interlacing" drop-down boks. Vælg "Automatisk (anbefales)", og klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

10 Tilføj en titel menu til din DVD ved at klikke på knappen "DVD Options" i din "Tree View" (dine indlæst FLV titler) i venstre side af skærmen. Klik på "Template nu anvendes" knappen, og vælg en præ-loaded ConvertXtoDVD billedet for at bruge som din dvd baggrund, eller upload dit eget baggrundsbillede eller video ved at klikke på "Baggrund Video / Image ...", og finde din egen fil på din computer. Dobbeltklik på den ønskede baggrund medier, og klik på "Åbn" for at indlæse den i ConvertXtoDVD.

11 Vælg dine DVD menupunkter ved at klikke på felterne ud for de relevante indstillinger. For eksempel, skal du klikke på "Play Titler ene efter den anden", hvis du ønsker alle FLV'er at spille automatisk uden at vende tilbage til din primære dvd-menuen. Klik på boksen "Autostart Playback" for at afspille dvd'en automatisk, når du først indsætte dit disk i dvd-afspilleren.

12 Tryk på "Titel menuparametre" drop-down pilen, klik på "Disc Name" og indtast en titel til din DVD, så det vises i "Preview" panel i højre side af skærmen.

13 Tilføj eventuelle kapitelmærker nødvendige for hver video ved at klikke din FLV titel i hovedskærmen ConvertXtoDVD er, at højreklikke på "Kapitel" drop-down pilen og vælge "Føj kapitel." Indtast tiden i enheder af minutter og sekunder (f.eks 05:00) for hvert kapitel markør ønskes.

14 Klik på knappen "Konverter" for at begynde koder dine videoer og menuer, og brænde dem til din tom dvd. Dette kan tage flere minutter til flere timer, afhængigt af størrelsen på dine filer.


relaterede artikler