Hvordan skal tjekkes String Længde med JavaScript

April 1

Hvordan skal tjekkes String Længde med JavaScript


JavaScript er et nyttigt programmeringssprog, når det kommer til at danne validering. Ved udvikling webformularer, et fælles træk tilføjet er tegnet count eller snor længde check. Dette gør det muligt for udviklere at begrænse længden af ​​input til visse områder, såsom et brugernavn, eller antallet af tegn for kommentarer og beskeder efterladt på en hjemmeside. Før formularen behandles gennem serveren, JavaScript giver validering på klientsiden, så hurtigere formularafsendelse. For at tilføje denne funktion på en formular, skal du kende til grundlæggende kontrol en streng længde med JavaScript.

Instruktioner

1 Skriv følgende HTML-kode i Notesblok:

<Form name = "prøve"

onSubmit = "return check_string ();">

<Input type = "text" name = "mystring">

<Input type = "submit" value = "Check String Length">

</ Form>

Skemaet tjener som input formular til den tekst, du ønsker at tjekke strengen længde for. Den "onSubmit" refererer JavaScript-koden eksekveres til at udføre strengen kontrol opgave.

2 Tilføj JavaScript-koden nedenfor:

<Script type = "text / javascript">

funktion check_string ()

{

var myString = document.sample.mystring.value;

alert ( "The er din streng længde:" + myString.length);

}

</ Script>

Variablen "myString" trækker den indtastede værdi fra formularen, mens "myString.length" tæller antallet af tegn, det indeholder.

3 Gem det som en HTML-fil.

4 Åbn HTML-fil på din browser.

5 Indtast et ord i tekstfeltet. Klik på "Check String Length" knappen. En indberetning boks med strengen længde vises på skærmen.


relaterede artikler