Sådan installeres et modem driver i Windows XP

December 21

Sådan installeres et modem driver i Windows XP


Du har købt et nyt modem og har brug for at installere driverne til at få Windows XP til at genkende modem, så du kan bruge den til at surfe på internettet eller som en faxmaskine.

Mens XP har snesevis af modemdrivere opført på operativsystemet installation disk, er den bedste måde at installere modemdriveren hjælp den disk, der kom fra producenten. Ofte kan du downloade den nyeste driver til modemet på producentens websted.

Instruktioner

1 Fastgør modem til din computer. For USB-modemer, dette er et simpelt spørgsmål om at forbinde den ene ende af kablet til modemmet og den anden ende til en USB-port på computeren. For et internt modem, skal du følge anvisningerne fra producenten for korrekt installation.

2 Placer føreren disk i drevet. De fleste moderne drivere kommer på cd'er, selv om nogle stadig kan være på diskette. Vent med at se, om installationsprogrammet starter automatisk. Hvis det er tilfældet, skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen. Hvis ikke, skal du fortsætte til trin 3.

3 Klik på "Start" på skrivebordet og vælg "Kontrolpanel" fra valgmulighederne givet.

4 Vælg "Telefon- og modemindstillinger" fra skærmen Kontrolpanel.

5 Klik på fanebladet "Modemer" øverst på skærmen.

6 Klik på knappen "Tilføj" for at tage dig til det næste skærmbillede.

7 Klik på "Næste" på det næste skærmbillede for at åbne vinduet. Hvis Windows XP registrerer en Plug and Play-modem, vil det automatisk installere driverne nødvendige. Hvis ikke, skal du klikke på "Næste" for at gå til næste skærmbillede.

8 Klik på "Have Disk" knappen på skærmen. Et nyt vindue vil åbne beder dig om at pege guiden til det sted, hvor driverne er placeret. Klik på "Næste" når du har gjort dette.

9 Lad systemet installere modemdriverne. Genstart dit system, hvis du bliver bedt. Modemet er nu klar til brug.

TIPS

  • Rådfør dig med din internetudbyder, til at anvende de korrekte indstillinger for din internetudbyder forbindelse.
  • Følg vejledningen, der følger med din fax software til at konfigurere modemet til dette formål.