Kan du synkronisere op To iPads til en enkelt Mac computer?

February 23

Kan du synkronisere op To iPads til en enkelt Mac computer?


Hvis du deler en computer med en anden bruger, og vil synkronisere begge dine iPads til samme Mac, kan du gøre det nemt og holde din iPad konti helt separat og private. Hvis du foretrækker at synkronisere mere end én iPad til samme iTunes-konto, kan du gøre det også, med en lille smule ekstra arbejde.

særskilte regnskaber

Opret en særskilt brugerkonto på din Mac for hver person, der ønsker at synkronisere en iPad til computeren. For at gøre dette ved at klikke på "Apple" -menuen, og vælg derefter "Computer", "Vis" og "Konti". Klik på plustegnet og oprette den nye brugerkonto ved at følge vejledningen på skærmen. Efter den nye konto er fuldført, kan du downloade den nyeste version af iTunes til den nye konto, og sætte den op med den anden brugers iTunes-id. Sørg for at du er logget ind på den rigtige konto hver gang du synkroniserer din iPad.

enkelt konto

Du kan synkronisere mere end én iPad til samme iTunes-konto, hvis du ikke har noget imod at dele iTunes-id, hvilket betyder, at nogen apps eller andre varer købt på begge iPads vil blive opkrævet på den samme konto. Hvis du vil have forskellige elementer i din iTunes-konto til at synkronisere med hver iPad, skal du vælge til selektivt synkronisere enkelte punkter hver gang du synkroniserer enten iPad. Vælg de elementer, du vil synkronisere under de enkelte faner, såsom "Bøger", "Film", "Musik" og "Billeder", før du lade enheden synkroniseres. Fjern markeringen eventuelle bokse på oversigtssiden, der fortæller iTunes til at synkronisere fuld biblioteker, og marker afkrydsningsfeltet kun at synkronisere udvalgte sange og videoer. Tjek dine valg hver gang du synkroniserer enten iPad.

Overvejelser

Selv hvis du i øjeblikket deler en iTunes-konto med et familiemedlem, overveje at få særskilte regnskaber, hvis din iPad valg er helt anderledes. Du kan stadig bruge iTunes "Home Sharing" til at dele din musik, men adskillelsen kan spare dig tid ved synkronisering.

Begrænsninger

Muligheden for at oprette separate konti som beskrevet kræver Mac OS X v10.5 eller nyere og er begrænset af din ledig plads på harddisken. Du skal have nok plads på begge konti for iTunes plus opbevaring størrelsen af ​​dine iPads, sammen med anden software, du planlægger at duplikere den anden brugerkonto.