Sådan bruges flere e-mail adresser til Facebook

June 21

Sådan bruges flere e-mail adresser til Facebook


Når du har tilmeldt dig Facebook, du har indtastet en e-mailadresse, der automatisk blev den primære e-mail på din konto. Måske i bakspejlet, du ønsker du havde brugt en anden e-mail-adresse, eller måske du bare vil flere e-mail-adresser, der er anført på din Facebook-side, så dine venner kan vælge at bruge til at kontakte dig. Heldigvis forbinder flere e-mail-adresser til din Facebook-konto er en enkel proces. Når du har flere e-mail-adresser knyttet til din Facebook-side, vil du være i stand til at bruge nogen af ​​de e-mail adresser til at logge ind.

Instruktioner

1 Direkte din foretrukne browser til www.facebook.com.

2 Log ind på Facebook ved hjælp af den e-mail-adresse, der i øjeblikket bundet til din Facebook-konto.

3 Klik på "Konto" i øverste højre hjørne på din Facebook-side, og klik derefter på "Indstillinger Konto" i drop-down menu, der vises. Dette vil åbne en ny side med forskellige muligheder, såsom "Navn", "Brugernavn" og "E-mail".

4 Klik på "Change" ved siden af ​​"e-mail" option på den nye side. Dette vil vise den aktuelle e-mail adresse (r) knyttet til din Facebook-konto.

5 Skriv den e-mail-adresse, du vil føje ind i feltet kaldet "Ny e-mail," klik derefter på "Tilføj ny e-mail" -knappen. Dette vil åbne en prompt for dig at indtaste din Facebook-adgangskode. Indtast adgangskoden, og klik på "Bekræft".

6 Gå til den e-mailadresse, som du lige har anmodet om at tilføje til din Facebook-konto. Du skal finde en bekræftelsesmail venter i din indbakke. Åbn denne e-mail, så find og klik på linket for at bekræfte din kontaktperson email.

TIPS

  • Hvis e-mailen ikke vises i din indbakke, tjekke din spam eller junk mail mappe.

relaterede artikler