Sådan foretages fejlfinding Hoyle Games

December 4

Sådan foretages fejlfinding Hoyle Games


Den Hoyle mærke af spil har en lang og stolt tradition. Det daterer til englænderen Edmond Hoyle, der levede fra 1672 til 1769. En advokat ved handel, Hoyle var kendt som en ekspert på de regler og strategier for kortspil og brætspil som skak og backgammon. I 1989 blev den første af mange computerspil, der bærer Hoyle navn frigivet. I dag er udtrykket "Hoyle Games" refererer typisk til en række computer software produkter byder bro, blackjack, whist, keno, backgammon og andre spil. Fejlfinding af software kræver en temmelig grundlæggende strategi.

Instruktioner

1 Isoler den specifikke type problem, du oplever med din computer spil. For eksempel, hvis du ikke er i stand til at installere spillet, først kontrollere, at din computer opfylder systemkravene standarder for spillet. Standarderne for Hoyle Card Games Classic, for eksempel omfatte en Pentium 266 MHz processor eller hurtigere og 1 GB plads på harddisken, blandt andre krav.

2 Sørg for, at spillets software er kompatibel med den version af operativsystemet din computer ansætte. For eksempel kan nogle ældre spil der oprindeligt er beregnet til MS-DOS eller Windows 95 ikke arbejde med nyere versioner af Windows på grund af uforenelighed spørgsmål.

3 Kontroller, at spillet CD'en er ren, og at det ikke har nogen ridser på den, hvis der opstår en fejl under installationen. Du kan bruge en ren bomuldsklud til at tørre ned en cd. Du plejer ikke at købe en fancy rensesæt. Hvis cd'en vises ren og du stadig har problemer, skal du prøve at installere programmet ved hjælp af din computers "fejlsikret tilstand."

4 Genstart computeren mindst én gang efter installationen, hvis spillet nægter at indlæse. Sørg også for at lukke alle andre programmer på din computer, før du forsøger at indlæse spillet.

5 Find ud af om nogen patches eller opdateringer bliver tilbudt af Hoyle Games hvis problemet er, at spillet går ned, mens du spiller det. Også være sikker på at du har installeret de nyeste opdateringer til din video og lydkort. Du kan også geninstallere spillet.

6 Installere yderligere software, der er nødvendig, hvis problemet medfører vanskeligheder med din forbindelse til et online spil-server. Nogle Hoyle Games produkter er tilgængelige i download-format.

TIPS

  • Når du hører sætningen "Ifølge Hoyle," huske, at det lever videre som Edmond Hoyle arv.

relaterede artikler