Sådan Konverter JavaScript til en JS fil

December 2

Som en web-udvikler, kan du integrere JavaScript direkte inde i en HTML-dokument eller konvertere JavaScript til en JS-fil. Flytning JS kode til en ekstern fil har flere fordele. Ved at holde alle JavaScript-funktioner i en separat fil, kan du tilføje en eneste linje kode til ethvert HTML-dokument til at gøre disse funktioner til rådighed for dokumentet. Holde JavaScript i eksterne filer også holder din HTML-kode organiseret og læsbar, især hvis du har JavaScript indeholder mange funktioner. Konvertering JavaScript til en JS fil kræver kun et par cut-and-paste operationer.

Instruktioner

1 Start Notepad og åbne et HTML-dokument, der indeholder JavaScript-kode.

2 Find denne kode. Det ser mellem to HTML scripttags lignede eksempel vist nedenfor:

<Script>
alert ( "dette er JavaScript-kode ');
</ Script>

Teksten mellem disse tags - "alert ( 'Dette er JavaScript-kode") "- er den kode, du vil flytte til en ekstern JS-fil i dette eksempel.

3 Fremhæv den kode, der vises mellem de to scripttags, der vises i dokumentet. Højreklik på den markerede tekst, og klik derefter på "Cut" at skære teksten fra dokumentet og kopiere det til udklipsholderen i Windows.

4 Start en anden forekomst af Notesblok. Notepad viser et nyt dokument. Højreklik i dokumentet og klik på "Indsæt" for at indsætte JavaScript-kode, du har kopieret.

5 Tryk på "CTRL" og "S" for at åbne vinduet Gem som. Skriv et navn til JS filen i Filnavn tekstfeltet. Føj "Js" til slutningen af ​​filnavnet. For eksempel, hvis du ønsker at navngive filen "JS1," append "Js" til slutningen af ​​samme navn, så det lyder som følger:

JS1.js

6 Klik på "Gem" for at gemme filen. Retur til anden Notesblok instans, der indeholder dit HTML-dokument. Føj følgende kode til dokumentets hoved sektion:

<Script language = "JavaScript" src = "INSERT JS FILE NAME HER"> </ script>

Erstat "INSERT JS FILE NAME HERE" med navnet på den JS fil, du gemte. Når du ser dit HTML-dokument i en browser, vil dokumentet bruge JavaScript-kode er gemt i den eksterne JS fil.

TIPS

  • Tilføj så mange eksterne JavaScript-filer til dit HTML-dokument, som du vil. Mange steder gør det. Ved at oprette flere eksterne JS filer, kan du gruppere relaterede JavaScript-funktioner sammen og tilføje dem kun efter behov for at HTML-dokumenter, der kræver funktionalitet, de leverer.

relaterede artikler