Sådan Send til EverNote

January 4

Det kan være svært at holde styr på alle dine aftaler og ønskede aktiviteter. EverNote er en downloades program, som du kan bruge sammen med din computer og din smartphone til at holde organiseret. Du kan gemme noter, fotos og dokumenter til Evernote og trække dem op til senere brug. Du kan endda sende en vare til din Evernote-konto via en e-mail fra en computer eller enhed, der ikke har den software installeret.

Instruktioner

1 Åbn EverNote desktop klient på din computer. Klik på knappen "Kontooplysninger" øverst på skærmen for at se oplysninger om din Evernote-konto. Her vil du se en e-mail adresse knyttet til den konto, der vil omfatte dit brugernavn efterfulgt af en række tal. Skriv denne adresse nøjagtigt som den vises, og angive, om du ønsker tilføje det som en kontakt i din e-mail-program eller et websted.

2 Åbn din e-mail-program eller logge ind på din e-mail-konto via din webbrowser. I feltet "Til", indtaste e-mail-adresse, du hentet i trin 1. Tilføj elementet - tekst, foto eller link - til kroppen af ​​den e-mail, som du ønsker det skal vises i din Evernote-program.

3 Klik på "Emne" feltet og skriv titlen på den note, du vil oprette. Efter titlen, indsætte et mellemrum, derefter indtaste oplysningerne til sortering noten i en bærbar eller tilføje et tag. Skriv "@" efterfulgt af den bærbare navn uden mellemrum mellem. Skriv "#" efterfulgt af tag, du vil tildele noten uden mellemrum mellem.

4 Tryk på "Send" knappen, når begge felter er udfyldt korrekt. Straks, vil e-mailen blive sendt til din Evernote-mail og vil automatisk blive gemt som en note og lagt i den angivne notebook med de angivne tags.