Hvordan man laver en LEGO WWII Bunker

January 8

LEGO blokke byggesten legetøj. Der er tusindvis af stykker af LEGO, de fleste som har nitter på toppen og fordybninger på bunden. Disse dele tillader LEGO stykker til at forbinde sammen for at skabe nær uendelige kombinationer af dele. En WW2 bunker kan være lavet af LEGO blokke af en ekspert og begynder bygmester ens. Disse bunkers var lavet af beton og havde smalle slots til vinduer til at skyde ud på fjender bagfra deres betonvægge. Forvent WWII bunker til at tage omkring ti minutter at lave.

Instruktioner

1 Tilslut en 2x10 grå mursten nær centrum af en bundplade. Tilslut parallelt anden 2x10 grå mursten omkring 12 pigge væk fra den første.

2 Tilslut en 2x8 grå mursten i en ret vinkel til den første 2x10 grå mursten du har placeret på bundpladen. Tilslut en anden 2x8 grå mursten i en ret vinkel til den anden 2x10 grå mursten du forbundet til bundpladen. Disse to 2x8 grå mursten bør nu danne det første niveau af den lange væg af bunkeren.

3 Opbyg de grå mursten til to niveauer over det første niveau, du har foretaget for at begynde at danne de tre vigtigste vægge bunkeren. Tilføj nogle grå mursten til det indre af de to sidevægge til yderligere at støtte dem.

4 Byg et andet niveau af grå mursten til de to sidevægge, men ikke gør det for den lange væg. Dette skaber åbningen gennem LEGO folk kan skyde deres våben mod fjender.

5 Tilslut en 2x10 grå mursten på toppen af ​​hver af sidevæggene. Tilslut en anden 2x10 grå mursten på toppen af ​​den sidste 2x10 grå mursten du bare placeret, men efterlade en 2x2 gitter af knopper synlige på den sidste 2x10 grå mursten du har tilsluttet. Denne handling cantilevere toppen grå mursten over nederste.

6 Tilslut et andet par 2x8 grå mursten til undersiden af ​​de øverste 2x10 grå mursten. Placer dette par 2x8 klodser vinkelret på de 2x10 grå mursten. Denne handling opretter den øverste del af rammen af ​​åbningen slot af bunkeren. Tilslut en 2x6 grå mursten oven på par 2x8 grå mursten at størkne dem sammen. Forbind to 2x5 klodser til begge sider af denne 2x6 grå mursten for at dække over de sidste synlige knopper af 2x8 klodser.

7 Tilslut 2x5 grå mursten vinkelret på sidevæggene til dannelse af en lang væg med en døråbning igennem den. Åbningen skal være 4 knopper brede, nok til en LEGO figur til at passe igennem.

8 Forbind to 6x10 grå plader på toppen af ​​de fire vægge for at dække over bunker med et tag. Forbind de to tagplader sammen med en 2x10 plade oven på hver væg. Placer LEGO figurer inde med våben, før du tilslutter tag, eller tilslut et hængsel plade i taget til at bruge som en fælde døren åben og lukke taget, så du nemt kan flytte rundt LEGO mennesker i bunkeren.

TIPS

  • Tilføj grønne mursten omkring det grå mursten bunker til at skabe bakker, hvor bunkeren er indstillet.
  • Tilføj LEGO vin stykker oven på bunkeren og på siden af ​​bunkeren med vinkelplader. Dette medvirker til at camouflere bunkeren.
  • Tilslut mindre grå mursten med grå plader, hvis du ikke har lange grå mursten at gøre din bunker.

relaterede artikler